Pirmdiena, 6. maijs Didzis, Gaidis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Iedzīvotāji aicināti pieteikties pieaugušo neformālās izglītības nodarbībām maijā

Liepājas Izglītības pārvaldes Izglītības attīstības un metodiskā atbalsta centra Personības izaugsmes un pilnveides nodaļa aicina iedzīvotājus pieteikties uz maija mēneša pieaugušo neformālās izglītības nodarbībām.

Iedzīvotāji aicināti pieteikties pieaugušo neformālās izglītības nodarbībām maijā
Foto: Publicitātes
26.04.2024 15:19

liepajniekiem.lv

Klātienes nodarbības notiek Peldu ielā 5, Zirgu salā 2 un Kungu ielā 24, Liepājā, bet tiešsaistes nodarbība notiks e-platformā Zoom. Pieteikšanās uz maija nodarbībām šeit.

2. maijā no pulksten 17 līdz 18.30 notiks informatīva un izglītojoša nodarbība “Pirmā palīdzība bērnam – dažādu traumu gadījumā”. Nodarbības vadītājs Aleksejs Safonovs, ārsta palīgs un pirmās palīdzības pasniedzējs.

Nodarbības laikā tiks sniegts ieskats, kā rīkoties un sniegt pirmo palīdzību bērnam, dažādu traumu gadījumā, īpaši tiks runāts par traumām, kas ir tipiskākās vasaras sezonai – lūzumi, apdegumi, pārkaršana, dažāda veida brūces utt.

Nodarbības laikā būs iespēja uzdot jautājumus un saņemt atbildes.

Pieteikšanās līdz 30. aprīlim.

7. maijā no pulksten 16 līdz 17.30 būs informatīva nodarbība “Pirmā darba pieredze skolēnam”.

Nodarbības vadītājas Solvita Vītola, karjeras konsultante un Dace Baumane, Nodarbinātības valsts aģentūras Liepājas filiāles vadītāja.

Nodarbības laikā būs iespēja uzzināt kādas ir iespējas skolēnam tikt nodarbinātam vasaras sezonā un par darba pieredzes nozīmi skolēnu karjeras izvēlē.

Nodarbinātības valsts aģentūra iepazīstinās ar plānotajām pasākumiem vasaras brīvlaikā skolēniem, kuri iegūst izglītību vispārējās, speciālās vai profesionālās izglītības iestādēs un kas jāņem vērā vecākiem, ja bērns strādā vasarā.

Pieteikšanās līdz 6. maijam.

8. maijā no pulksten 17 līdz 18.30 norisināsies praktiska nodarbība “Darba vide + miera kultūra = pozitīva mikrovide”. Nodarbības vadītāja Justīne Rusakova, Mg.sc.edu., miera kultūrā balstītas mikrovides entuziaste.

Nodarbības laikā būs iespēja iepazīties ar miera kultūras būtību un tās sasaisti ar darba vidi. Būs iespēja praktiski apgūt miera kultūras paņēmienus un diskutēt par miera kultūras lomu dzīvē, lai veicinātu mierīgu, pieņemošu un atbalstošu darba vidi un sabiedrību.

Pieteikšanās līdz 6. maijam.

9. maijā no pulksten 17 līdz 18.30 paredzēta izglītojoši praktiska nodarbība “Kā fotografēt ar telefonu”. Nodarbības vadītāja Melinda Briede, sociālo tīklu speciāliste un studiju programmas “Jauno mediju māksla” studente.

Nodarbības laikā būs iespēja apgūt fotografēšanas pamatus, izmantojot telefona kameru. Uzzināt, kā pareizi izmantot kameru, kādā apgaismojumā labāk fotografēt un kā viegli rediģēt attēlus.

Kā arī nodarbības laikā tiks runāts par bilžu  publicēšanas nosacījumiem sociālajos tīkos un par drošības aspektiem

Pieteikšanās līdz 7. maijam.

15. maijā no pulksten 17 līdz 18.30 notiks informatīva nodarbība “Ceļojuma plānošana: ieteikumi, idejas un pieredze”.

Nodarbībā piedalīsies un savā pieredzē dalīsies Danita  Gūtmane, tūrisma aģentūras “Ap Sauli” ceļojuma konsultante, Baiba Griezīte, AAS “Balta” apdrošināšanas speciāliste, Tija Šteinberga, dabas entuziaste un Ieva Cipriķe, ceļošanas entuziaste.

Nodarbības laikā būs iespēja uzzināt kā plānot ceļojumu, atbilstoši savām vēlmēm un budžeta iespējām, kā arī cik svarīgi ir izvēlēties pareizo ceļojuma apdrošināšanos polisi. Dzirdēt divus pieredzes stāstus no ceļotājām, kuras izvēlas dažādus veidus kā ceļot, atbilstoši piedāvātajām iespējām.

Kā arī uzzināt kādas ir šī brīža ceļojumu tendences. Būs iespēja uzdot jautājumus un dalīties arī savā ceļojumu plānošanas pieredzē.

Pieteikšanās līdz 13. maijam.

Liepājas Izglītības pārvalde atgādina, ka iedzīvotājiem ir iespēja pieteikties uz bezmaksas individuālajām karjeras atbalsta konsultācijām, aizpildot pieteikumu.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz