Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Akmeņainajos Talsu rallija ceļos

Akmeņainajos Talsu rallija ceļos
19.05.2008 18:21

Atslēgvārdi

Beidzies Latvijas autorallija čempionāta 2.posms rallijs “Talsi – 2008”, kurā uzvarēja Ivara Vasaraudža (“Skandi Auto rallija komanda”) ekipāža, bet no liepājniekiem vislabāko rezultātu sasniedza “Parex Līzings Rally Team” braucēji Mārtiņš Būčiņš/Renārs Francis. Liepājnieki absolūtajā vērtējumā ieņēma 5., bet N4 grupā – 4.vietu, piekāpjoties ļoti spēcīgām ekipāžām.

Pēdējos ātrumposmos Mārtiņš pa divām trim sekundēm katrā tuvojās Mārim Neikšānam, tomēr nepilnas piecas sekundes līdz 3.vietai savā klasē viņam pietrūka.

“Maksimāli, ko varējām šajā rallijā sasniegt, bija vēl viena pozīcija augstāk. Iznāca nedaudz kļūdīties, un tādēļ klasē esam ceturtie, taču, objektīvi runājot, nepaspējām kārtīgi noregulēt tehniku, un mašīnas jauda par vēl augstākām vietām šoreiz cīnīties neļāva. Tomēr ir pilnīgi skaidrs, kas ir jāpaveic, un mēs tieksimies pēc vēl labākiem rezultātiem,” “Kurzemes Vārdam” sacīja Mārtiņš Būčiņš.

3.vietu A+ klasē (15.vietu absolūtajā vērtējumā) izcīnīja Uldis Sesks/Anete Seska, 3.vieta N3 klasē – citai Liepājas rallija komandas ekipāžai – Mārtiņam Meldrājam/Gundaram Vītolam.

Komandas “Bensons Honda Racing” braucēji N3 klasē Dans Leščs/Jānis Vīksna otrajā rallija dienā uz dziļām risām un akmeņiem pārsita automašīnas karteri un viņiem sacensības beidzās. Savukārt liepājniekiem Normundam Verbelim/Igoram Bartaščenokam ir jādodas pie šamaņa, lai noņem lāstu un atbrīvo no tehniskām ķibelēm (šoreiz pievīla ātrumkārba). Bet varbūt labāk tomēr pie sponsora, lai tiktu pie jauna auto.

Nākamais rallija čempionāta posms notiks Cēsīs 7. – 8. jūnijā.

Ints Grasis,
“Kurzemes Vārds”

Mārtiņš Būčiņš pēc “Mitshubishi Lancer Evo IV” pieregulēšanas sola cīnīties par vēl augstākām vietām.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz