Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Valsts svētkos dāvina iespēju apmeklēt baleta izrādi

Valsts svētkos dāvina iespēju apmeklēt baleta izrādi
Foto: Publicitātes
05.05.2016 14:36

liepajniekiem.lv

Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 26.gadadienā Liepājas koncertzāle ”Lielais dzintars” kā īpašu dāvanu valsts svētkos sniedza iespēju sociālo iestāžu iedzīvotājiem un apmeklētājiem bez maksas baudīt 21.Starptautiskā Baltijas baleta festivāla noslēguma izrādi – modernā baleta uzvedumu ”Pusnakts Parīzē”. Kopumā izrādi 4.maijā apmeklēja piecu sociālo iestāžu – Liepājas Diakonijas centra, Liepājas bērnu nama un trīs sociālo dzīvojamo māju – iedzīvotāji un apmeklētāji, portālam pastāstīja koncertzāles sabiedrisko attiecību speciāliste Elizabete Hartmane.

”Atsaucoties uz Liepājas Diakonijas centra un Sociālā dienesta pārstāvju Labklājības ministrijai iesniegto rezolūciju ”Brīvā laika un pieejamības iespējas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām”, koncertzāle ”Lielais dzintars” rada iespēju svētkos iepriecināt tās sabiedrības grupas, kurām ikdienā iespējas apmeklēt līdzīgus pasākumus ir ļoti ierobežotas,” izklāstīja koncertzāles mārketinga un pārdošanas vadītāja Linda Brūdere.

Liepājas Diakonijas centra aktīviste Zigrīda Ābele dalījās iespaidos pēc baleta apmeklējuma: ”Esam ļoti laimīgi un pateicīgi koncertzālei par iespēju valsts svētkos apmeklēt baleta izrādi. Pasākums bija ļoti, ļoti skaists, brīnišķīgs! Šādu mākslu mēs diemžēl nevaram atļauties apmeklēt, tādēļ bezmaksas apmeklējuma iespēja mums nozīmē ļoti daudz. Diemžēl ne bieži gadās šādi piedāvājumi.”

Baleta izrādi apmeklēja arī Liepājas bērnunama iemītnieki. ”Ar bērnunama bērniem šī mums bija pirmā reize, kad apmeklējām baletu, un daļai bērnu tas bija arī pirmais ”Lielā dzintara” apmeklējums, tādēļ iespaidi ir ļoti spilgti,” sacīja bērnunama vadītāja Ināra Roze, ”uzvedums bija lielisks, un mani ļoti iepriecināja, ka bērni ar lielu interesi to noskatījās līdz pašām beigām.”

Līdzīgas akcijas sabiedrības saliedēšanai un profesionālās mākslas pieejamības nodrošināšanai koncertzālē ”Lielais dzintars” periodiski plānotas vairākas reizes gadā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz