Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kursi pulcē sabiedrisko attiecību speciālistus

Kursi pulcē sabiedrisko attiecību speciālistus
28.10.2008 10:56

Atslēgvārdi

Divas dienas Liepājas Universitātē notika profesionālās pilnveides kursi sabiedrisko attiecību jomā – “Jaunākās PR teorijas un prakses tendences Latvijā un Eiropā”, kas ieinteresēja klausītājus ar zinošu lektori – žurnālisti un publisko attiecību pētnieci, vairāku grāmatu autori Sandru Veinbergu.

Kursu nodarbības vadīja arī Liepājas Universitātes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inga Pūre, kas iepazīstināja ar PR darbības pamatnostādnēm. Bet S.Veinberga runāja par komunikācijas barjerām un to pārvarēšanas veidiem un citām nozīmīgām tēmām. Notika diskusijas par dažādiem aktuāliem jautājumiem sabiedrisko attiecību nozarē Latvijā, lektore izmantoja spilgtus piemērus no savas žurnālistes prakses un stāstīja arī par publisko attiecību ieročiem.

I.Pūre izteica gandarījumu, ka kursi pulcējuši speciālistus no visas Latvijas, lielākoties no pašvaldībām un to uzņēmumiem. Uz Liepāju ceļu bija mērojuši klausītāji no Dobeles, Rīgas, Jūrmalas, Tukuma, Talsiem, Siguldas, Kuldīgas, Jelgavas, Rīgas rajona, Ventspils, Nīcas un pat Rēzeknes. Apmēram puse klausītāju bija no Liepājas. Lekcijās piedalījās un aktīvi viedokļus izteica arī Liepājas Universitātes pasniedzējas, kas neslēpa, ka kursos dzirdētais viņām noderēs pašu vadītajās lekcijās.

Nodarbību nobeigumā visi klausītāji tika pie apliecībām par noklausīto kursu. Liepājas Universitātes rektors Oskars Zīds pauda cerību, ka kādreiz, šādus atsevišķus kursus augstskolā apmeklējot un pakāpeniski vien kredītpunktus salasot, dažādu nozaru praktizējošajiem profesionāļiem tiks dota iespēja iegūt augstāko izglītību.

Anda Pūce,
“Kurzemes Vārds”

Lekciju starplaikos sabiedrisko attiecību speciālisti, arī jelgavnieks Juris Kālis, izmantoja izdevību, lai ar pasniedzēju Sandru Veinbergu turpinātu diskusijas par dažādām nozares problēmām.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz