Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atzīmē Starptautisko Veco ļaužu dienu

Atzīmē Starptautisko Veco ļaužu dienu
Foto: liepajniekiem.lv
29.09.2016 16:06

liepajniekiem.lv

1.oktobrī tiek svinēta Starptautiskā Veco ļaužu diena. Arī Liepājā ar vairākiem izklaidējošiem un izglītojošiem pasākumiem tā tiks atzīmēta abos Sociālā dienesta Pensionāru dienas centros un  Veco ļaužu dzīvojamā mājā, portālam pastāstīja Sociālā dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone.

Karostas Pensionāru dienas centrā seniori jau 27. septembrī bija pulcējušies uz muzikālu pasākumu, kurā uzstājās centra vokālais ansamblis “Pīlādzītis”.

30. septembrī pulksten 14:00 Liepājas Pensionāru biedrība Pensionāru dienas centrā rīko Senioru dienai veltītu kafijas pēcpusdienu, kurā uzstāsies centra vokālais ansamblis “Kurzemīte” un Andra Kristona grupa.

4. oktobrī pulksten 13:00 seniorus uz tikšanos Dienas centrā Klaipēdas ielā aicina uztura speciāliste Jolanta Ozola no Rīgas, lai runātu par to, kā rudenī iesoļot ar labu veselību, savukārt Veco ļaužu dzīvojamā mājā Senioru dienu atzīmēs 5.oktobrī pulksten 13:00, kad ar koncertu ” ”Rudens ogle” viesosies PII ”Saulīte” darbinieču ansamblis. Būs apskatāma arī mājas iedzīvotāju rokdarbu izstāde ”Kamēr varu, tikmēr daru!”

1991. gada ANO Ģenerālā asambleja izsludinājusi 1. oktobri par Starptautisko veco ļaužu dienu. Tās mērķis pievērst sabiedrības uzmanību iedzīvotāju novecošanas problēmām un vientuļajiem vecajiem cilvēkiem. 1.oktobris ir diena, kad atceramies un apciemojam savus vecākus un vecvecākus, ar viņiem kopā pavadīto laiku, atgādinot, cik daudz viņi mums nozīmē.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz