Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Apkure pieslēgta 300 objektiem

Apkure pieslēgta 300 objektiem
Foto: Publicitātes
10.10.2016 12:17

liepajniekiem.lv

Līdz 10.oktobra rītam apkures sezona uzsākta jau 32,5% SIA ”Liepājas enerģija” klientu objektos; šodien telpu apsildīšanu uzsāk arī pilsētas skolas, bet pirmsskolas izglītības iestādes apkurei pieslēdzās oktobra pirmajās dienās. Ārgaisa temperatūrai pezeminoties, katru dienu apkuri pieslēdz vairākos desmitos pilsētas dzīvojamo māju, iestāžu un komercobjektu, portālu informēja 
uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Agija Tērauda.

Oktobrī liepājnieki pakāpeniski uzsāk apkures sezonu, lai gan atsevišķi klienti izvēlējās centralizētajai siltumapgādei pieslēgties jau septembra pēdējās dienās. 4. oktobrī apkuri pieslēdza visas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes, bet no šodienas, 10. oktobra, centralizēto siltumapgādi pieslēdz arī skolas. Kopumā šobrīd apkures sezona uzsākta trešdaļā visu objektu, kas saņem ”Liepājas enerģijas” nodrošināto pakalpojumu – 137 daudzdzīvokļu dzīvojamajās mājās, 57 privātmājās, 26 izglītības iestādēs un 82 komercobjektos.

Lēmums par apkures sezonas uzsākšanu nemainīgi ir pašu iedzīvotāju ziņā – lai pieslēgtu apkuri, ir jāvēršas pie savas mājas pārstāvja vai apsaimniekotāja, kurš ir tieši atbildīgs par apkures nodrošināšanu ēkā.

Lai arī jaunajā apkures sezonā nodrošinātu klientiem augstvērtīgu pakalpojumu, vasaras periodā ”Liepājas enerģija” veica visu siltumtīklu hidrauliskās pārbaudes, katlu māju un ražošanas iekārtu tehniskās profilakses darbus, kā arī siltumtīklu rekonstrukciju. Noslēdzošie siltumtīklu rekonstrukcijas darbi noritēs vēl līdz oktobra beigām.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz