Ceturtdiena, 2. maijs Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Konkursa par Eiropas Savienību 1. kārtas laureāti

Konkursa par Eiropas Savienību 1. kārtas laureāti
11.12.2008 07:00

Atslēgvārdi

Organizācijas “Klubs “Māja” – jaunatne vienotai Eiropai” rīkotajā erudīcijas konkursā vidusskolēniem “es ES” noteikti 1.kārtas uzvarētāji – piecas labākās komandas katrā reģionā un Rīgā, kas tālāk reģionālajos pusfinālos sacentīsies par iespēju iekļūt konkursa finālā. Kurzemē starp 1.kārtas uzvarētājiem ir Grobiņas ģimnāzija, Liepājas 1.ģimnāzija, Priekules vidusskola. Konkursa galvenā balva – ceļojums uz Eiropas Savienības dalībvalstīm.

Konkursa dalībniekiem – vidusskolēnu komandām – bija jāatbild uz 21 jautājumu par Eiropas Savienību un Latvijas dalību tajā, kā arī jāizstrādā dizains pastkartei par tēmu “Latvijas pieci gadi Eiropas Savienībā”. Komandām, kas uzvarēja 1.kārtā, uz nākamo kārtu jāsagatavo 5–7 minūšu gara prezentācija “paskatiES apkārt” par ES ietekmi/devumu ikdienā un jāpiedalās reģionālajos pusfinālos “ESi zaļš” 18.decembrī, kad tiks noteiktas komandas, kas piedalīsies finālā. Konkursu rīko “Klubs “Māja” – jaunatne vienotai Eiropai” ar Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā finansiālu atbalstu. Papildu informāciju par konkursu var iegūt “Kluba “Māja”” mājaslapā www.klubsmaja.lv un konkursa mājaslapā www.es-es.lv.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz