Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Cilvēka sirds pasaulei

Cilvēka sirds pasaulei
19.12.2008 07:03

Atslēgvārdi

No 18. līdz 26.decembrim svētku gaisotni Liepājas teātrī rada arī Latvijas Nacionālās operas solisti Kristīne Zadovska un Ingus Pētersons, izpildot komponista Jāņa Lūsēna dziesmas koncertā “Mazu brīdi pirms…”. Mākslinieki izpilda jau zināmas un iemīļotas, kā arī pavisam jaunas dziesmas ar latviešu dzejnieku vārdiem. Par muzikālo pavadījumu koncertā rūpējas mūziķu grupa Jāņa Lūsēna vadībā.

Ingus Pētersons dalās iespaidos par Ziemassvētku koncertu “Mazu brīdi pirms…”: “Koncertā tiek izpildītas dziesmas ar Kārļa Skalbes un Viļa Plūdoņa dzejas rindām, veidojot programmu, kas vērsta uz cilvēka sirds pasauli. Dzeja ir brīnišķīga – tā pieskaras dvēselei un liek aizmirst ikdienas rūpes un bēdas. Par jaunu var pārliecināties, ka dzīvot ir privilēģija, kas mums piešķirta. Katra dziesma ir kā neliela glezniņa, kas gleznota ar meistarīgu otu. Jānim (Lūsēnam) dzeja ir dvēseliski tuva un radniecīga, tāpēc viņa mūzika dzejoļa kompozīciju un noskaņu neizārda, bet bagātīgi papildina ar saviem iespaidiem un sajūtām. Esmu priecīgs un pateicīgs, ka Jānis mani uzaicināja piedalīties koncertos. Tie man ir svētki, un par tādiem tie kļūst arī klausītājiem īpaši šajā gaidīšanas laikā.”

“Kurzemes Vārds”

Ziemassvētku laikā Liepājas teātrī ir iespējams baudīt koncertu ar trīs lieliskiem māksliniekiem galvenajā lomā – Jāni Lūsēnu, Kristīni Zadovsku un Ingu Pētersonu.  

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz