Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Čempioni noskaidroti

Čempioni noskaidroti
22.04.2009 12:01

Atslēgvārdi

Pagājušajā nedēļā ir beigušies abi Liepājas hokeja čempionāti. Amatieru turnīrā uzvarēja komandas “Tosmare” hokejisti, bet Liepājas spēcīgākie veterāni ir vienībā “Ezermala”. Tiesa, Liepājas atklātā veterānu čempionāta finālā “Ezermala” ar 2:8 atzina Lietuvas komandas “Klaipēda” pārākumu, bet, tā kā mūsu kaimiņi sacensībās piedalījās ārpus konkursa, par čempioniem kļuva ezermalieši.

Cīņā par veterānu bronzu “Tosmare” ar 4:3 apspēlēja “Zig-Zag”. Spēles galotnē rezultāts vēl bija neizšķirts 3:3, bet uzvaras vārtus minūti līdz cīņas beigām guva aizsargs Igors Kuzminovs.

Nedēļas nogalē pēdējā spēle tika aizvadīta arī Liepājas amatieru čempionātā. Teorētiski atkal varēja nobriest nepatikšanas, jo sacensību nolikumā joprojām nav atrunāti nosacījumi, pēc kuriem kāda no komandām ieņem augstāku vietu vienāda punktu skaita gadījumā. Šoreiz gan iztika bez ārkārtas gadījumiem – “Tosmare” ar “UPB” cīnījās neizšķirti 2:2, līdz ar to tosmarieši kārtējo reizi uzvarēja Liepājas čempionātā.

Biedrības “Liepājas hokejs” vadītājs un Liepājas čempionātu galvenais rīkotājs Armands Eihens sola, ka nākošgad tiks izveidota Liepājas čempionāta disciplinārā komisija, kura darbosies tiesneša Alda Cīruļa vadībā un kuras sastāvā nebūs komandas spēlētāju vai pārstāvju. Tam vajadzētu novērst domstarpības, kas līdzīgas tām, kuru dēļ šogad no līdzdalības veterānu čempionātā atteicās komanda “Lāči”.

Nopietnāka uzmanība tikšot pievērsta arī čempionāta nolikumam. Pirms Liepājas čempionāta šās sezonas sākuma komandu pārstāvji gandrīz vienbalsīgi vienojušies, ka gluži labi varot iztikt bez dokumentu blāķiem, tomēr, sākoties sīvai cīņai par punktiem un vietām, šādas norunas parasti aizmirstas, un aktualizējas nepieciešamība pēc precīzi izstrādāta nolikuma. A.Eihens pastāstīja, ka Liepājas čempionāta nākošās sezonas reglamenta izstrādē palīdzību solījis sniegt Liepājas Sporta pārvaldes priekšnieks Artis Lagdziņš.

Andris Sudmalis,
“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz