Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Plāno atjaunot “Vienotības” nodaļu

Plāno atjaunot “Vienotības” nodaļu
Foto: Ivo Leitāns/Latvijas Radio
09.01.2018 07:12

"Kurzemes Vārds"

Atslēgvārdi

Partija “Vienotība” iecerējusi atjaunot pērn pēc pašvaldību vēlēšanām pajukušo partijas Liepājas nodaļu, “Kurzemes Vārdam” pauda ekonomikas ministrs, “Vienotības” valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens.

Viņš norādīja, ka šobrīd partija būtiski mainās un šoruden gaidāmās Saeimas vēlēšanas “Vienotībai” būšot izšķirīgas. “Šobrīd situācija rāda, ka “Vienotība” var pārvarēt vēlēšanu slieksni, taču tā nav partija, kura var uzvarēt vēlēšanās ar 23 vietām, kā tas bija iepriekšējās vēlēšanās. Šobrīd strādājam pie tā, lai piesaistītu jaunus biedrus, un Liepāja nav izņēmums – strādāsim pie nodaļas atjaunošanas, un tam ir labs pamats. Zināmi priekšdarbi ir veikti, un šī gada vidū tas varētu notikt,” sacīja partijas vadītājs.

A. Ašeradens norādīja, ka “patīkams pārsteigums” ir tas, ka liela daļa Liepājas nodaļas biedru partiju nav pametuši, un viņi esot ieinteresēti turpināt darboties minētajā politiskajā spēkā.

Jau rakstījām, ka pēc “Vienotības” neveiksmīgā starta Liepājas domes vēlēšanās tika slēgts partijas Liepājas birojs, bet vasaras nogalē “Vienotības” Liepājas nodaļas vadītājs Armīns Robežnieks paziņoja, ka nolēmis izstāties no šī politiskā spēka. Kopā ar viņu partiju pameta gandrīz 40 biedri. Viņi savā paziņojumā norādīja, ka “Vienotība” ir zaudējusi gan sabiedrības, gan biedru uzticību. “Mūsuprāt, partija nav gatava radikāli mainīties, lai atjaunotu zaudēto uzticību, un šī brīža tendences norāda uz to, ka partijas vadība ignorē aktuālās problēmas un neatbalsta pārmaiņas”, skaidroja nu jau bijušie “Vienotības” biedri. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz