Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pārmeklē Pērkones kanālu, pazudušais vīrietis joprojām nav atrasts

Pārmeklē Pērkones kanālu, pazudušais vīrietis joprojām nav atrasts
Foto: liepajniekiem.lv
10.01.2018 15:23

liepajniekiem.lv

Liepājnieku Dzintaru Veitu, kurš pēdējo reizi redzēts 3.janvāra vakarā, joprojām nav izdevies atrast, portālam šodien, 10.janvārī, atzina Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas priekšnieka vietnieks Andris Ronkausks.

Šodien meklēšanā tika iesaistīti VUGD darbinieki, viņš stāsta: ”Ugunsdzēsēju glābēju ūdenslīdēji pārmeklēja Pērkones kanālu, kas ir pazudušā vīrieša dzīves vietai tuvākā ūdenstilpe, un tā krastus. Tāpat Pērkones kanāls tika pārmeklēts ar eholotu.” Ne vīrietis, ne liecības par viņa iespējamo atrašanos iepriekš šajā vietā netika atrastas.

3.janvārī ap pulksten 19 vīrietis pēdējo reizi redzēts Liepājā, M.Ķempes un Cieceres ielas krustojumā, taču nav atgriezies mājās un arī viņa atrašanās vieta nav zināma.

Policijas darbinieki ir izpētījuši pilsētas videonovērošanas kameru ierakstus. ”Nevienā no tiem vīrietis nav pamanīts,” atzina A.Ronkausks.

Kā informēja policijā, pārbaudot pēdējos uz vīrieša tālruni ienākošos un no tā izejošos zvanus, secināts, ka tie nevar palīdzēt pazudušā atrašanā.

A.Ronkausks atzīst, ka policijai vairs nav versiju, kur vīrietis varētu būt meklējams: ”Iespējams, pazudušais var būt jebkur, arī ārpus Liepājas, piemēram, Nīcā. Diemžēl uz doto brīdi mums pavedienu vairs nav…”

Tādēļ viņš policijas vārdā atkārtoti vēršas pie sabiedrības: ”Liepājnieki, lūdzu aplūkojiet vēlreiz meklējamā cilvēka portretu! Un pievērsiet uz ielas lielāku vērību vīriešiem, nekautrējieties iet klāt un uzrunāt. Arī agrās rīta un vēlās vakara stundās. Un, ja vien iespējams, pārbaudiet savas saimniecības ēkas un pagrabus.”

Vīrieša pazīmes: augums ap 172 cm, normālas miesas būves, īsi sirmi mati, ūsas (īsas, sirmas), acis pelēkzilā krāsā. Bija ģērbies melnas krāsas virsjakā ar kapuci, tumši zilās džinsu bikses, kājās tumši brūnas kurpes, galvā –  melna vilnas cepure.

Policija lūdz: ”Ja varat sniegt noderīgu informāciju, lūgums zvanīt 63404502 vai 110.”

A.Ronkausks piebilst, ka diemžēl 2018.gads mūspusē sācies smagi: ”Desmit dienu laikā pazuduši jau divi cilvēki.” Kā zināms, Grobiņā pazudušais sirmgalvis tika atrasts miris netālu no dzīvesvietas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz