Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Par invalīdu nodarbinātību

Par invalīdu nodarbinātību
28.04.2009 07:02

Atslēgvārdi

29. aprīlī pulksten 11 Liepājas domē, Rožu ielā 6, Liepājas Neredzīgo biedrība sadarbībā ar domi un apvienību “Apeirons” aicina interesentus uz publisko forumu “Cilvēku ar invaliditāti  nodarbinātība. ANO konvencija “Par personu ar invaliditāti tiesībām”.

Foruma mērķis ir sapulcināt Liepājas pašvaldības iestāžu pārstāvjus – domes, Attīstības pārvaldes, NVA Liepājas nodaļas, Arodbiedrību centra, invalīdu NVO sadarbības tīkla pārstāvjus, uzņēmējus un citus interesentus, lai kopīgi izvērtētu situāciju nodarbinātības jomā Liepājas pašvaldībā, kā arī iezīmētu tālākos darbības virzienus un iespējas, lai risinātu cilvēku ar invaliditāti tiesību aizstāvību un mazinātu šo cilvēku sociālo atstumtību. Kopīgi darbojoties, kopīgi tiekoties, lai pārrunātu tagadējo stāvokli – šajā gadījumā invalīdu nodarbinātības situāciju –, iespējams rīkoties, lai kopīgi aizstāvētu cilvēkus, kuru tiesības tiek vismazāk ievērotas. 2010. gads ir pasludināts par Eiropas gadu cīņai pret nabadzību un sociālo atstumtību. Arī Liepājai jādomā, kā tajā iekļauties.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz