Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Liepājas metalurgs” nostiprinās čempionāta līderpozīcijās

“Liepājas metalurgs” nostiprinās čempionāta līderpozīcijās
26.06.2009 20:09

Atslēgvārdi

Trīs vārtus Latvijas futbola čempionāta – “LMT Virslīgas” – 18.kārtas spēlē piektdien guva “Liepājas metalurgs” uzbrucējs Ģirts Karlsons, palīdzot savai komandai viesos ar 4:1 (1:0) pārspēt Rīgas “Daugava” vienību un nostiprināties līderpozīcijās.

Karlsons precīzs bija mača 60., 75. un 84.minūtē. Vēl vienus vārtus viesu labā spēles septītajā minūtē guva austriešu uzbrucējs Daniels Kastners, bet “Daugava” rindās izcēlās Latvijas U-19 izlases aizsargs Kirils Ševeļovs.

Citā piektdienas mačā Daugavpils “Dinaburg” viesos ar 2:1 (1:0) viesos pārspēja Rēzeknes “Blāzma” vienību. Uzvarētāju sastāvā ar precīziem sitieniem izcēlās Jurijs Sokolovs un Vjačeslavs Daņiļins, bet mājieniekiem vārtus guva Boriss Bogdaškins.

Atlikušās 18.kārtas spēles notiks sestdien un svētdien, kad “Olimps”/RFS tiksies ar Rīgas “Skonto”, bet Ventspils “Tranzīts” savā laukumā cīnīsies ar klubu “Jūrmala-VV”.

Čempionāta kopvērtējumā “Liepājas metalurgs” ar 16 spēlēs izcīnītiem 39 punktiem nostiprinājās līderpozīcijās. “Ventspils” kontā ir 36 punkti, bet trešo pozīciju ar 15 spēlēs izcīnītiem 32 punktiem ieņem “Skonto”.

Ceturtajā vietā ar 25 punktiem 16 aizvadītajās spēlēs patlaban atrodas klubs “Dinaburg”, kam ar 22 punktiem seko “Jūrmala-VV”, bet 16 punktus līdz šim izcīnījuši “Olimps”/RFS futbolisti. Septīto pozīciju ieņem “Blāzma” komanda, kuras rēķinā ir deviņi punkti, bet turnīra tabulu noslēdz “Daugava” un “Tranzīts” vienības, kurām abām ir pa septiņiem izcīnītiem punktiem.

LETA
Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz