Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Papildināts – Liepājas pusmaratona laikā būs satiksmes ierobežojumi

Papildināts – Liepājas pusmaratona laikā būs satiksmes ierobežojumi
Foto: Sense Media
10.04.2019 17:12

liepajniekiem.lv

Saistībā ar skriešanas seriāla “Bigbank Skrien Latvija” 1. posma Liepājas pusmaratona norisi sestdien, 13.aprīlī, Liepājā būs satiksmes ierobežojumi, kas skars arī sabiedrisko transportu, informē biedrības “Baltic Events” mārketinga komunikācijas vadītāja Lelde Mēness.

Laika posmā no pulksten 6 līdz 17 virzienā uz Jaunliepāju autotransporta kustība pa Tramvaja tiltu būs atļauta, savukārt virzienā uz Vecliepāju autotransporta satiksme būs slēgta. Slēgto posmu sabiedriskā transporta autobusi apbrauks pa Jauno tiltu. Tramvaja kustība pāri tiltam netiks ierobežota.

Savukārt slēgto Kūrmājas prospekta posmu (izlaižot pieturvietas ”Kūrmājas prospekts”, ”Graudu iela” un ”Jūras iela”) 2. un 6. maršruta autobusa apbrauks pa Vītolu ielu, kur, netālu no krustojuma ar Toma ielu, būs izvietota pagaidu pieturvietas.

Saskaņā ar Liepājas pilsētas domes rīkojumu satiksme tiks slēgta maršrutā: Jūras iela no Radio ielas līdz Baložu ielai laika posmā no piektdienas, 12. aprīļa, pulksten 22 līdz sestdienas, 13. aprīļa, pulksten 16.

Savukārt Liepājas pusmaratona norises dienā – 13. aprīlī no pulksten 10 līdz 15 tiks slēgta satiksme maršrutā: Jūras iela no Lielās ielas līdz Graudu ielai – Kūrmājas prospekts – Hika iela – Peldu iela līdz Ūliha ielai – Dzintaru iela līdz Jūrmalas ielai – Jūrmalas iela – Peldu iela – Zvejnieku iela – Roņu iela Muitas iela – Spīķeru iela – Radio iela līdz Jūras ielai – Rīgas iela uz Tramvaja tilta.

Tāpat no pulksten 14 līdz 16 tiks slēgta satiksme maršrutā: Jūras iela no Radio ielas līdz Graudu ielai – Kūrmājas prospekts – Celtnieku iela – Muitas iela – Spīķeru iela – Radio iela līdz Jūras ielai – Rīgas iela uz Tramvaja tilta.

Satiksmes ierobežojumu laikā būs iespējams šķērsot ar lentām un barjerām norobežoto trasi divās vietās, kurās transportlīdzekļu kustību regulēs policija, tas ir, Kūrmājas prospekta un Ūliha ielas krustojumā, kā arī Kūrmājas prospekta un Graudu ielas krustojumā. Tramvaja tiltu būs iespējams šķērsot virzienā no Lielās ielas uz Rīgas ielu.

Organizatori aicina satiksmes dalībniekus būt iecietīgiem un saprotošiem, kā arī iespēju robežās izvēlēties ceļus, kas nešķērso Liepājas pusmaratona distances vai izvēlēties kādu no trases šķērsošanas vietām, kurās kustību regulēs policija.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz