Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Sakārto Ezera ielu

Sakārto Ezera ielu
Foto: Egons Zīverts
02.05.2019 07:06

"Kurzemes Vārds"

Atslēgvārdi

Firmas “A-Land” bruģētāji darbojas Ezera ielā, kur turpina pagājušogad iesākto – ne vien pārbruģē ielu visā platumā, bet arī pastiprina tās klātni, lai aktīvā satiksme, kāda te ir un kurā piedalās arī sabiedriskais transports un kravas transports, izlīdzināto bruģi tik drīz atkal neizdangātu.

Pašlaik akmeņus pārkārto kvartālā no Bernātu ielas līdz Bārtas ielai, bet, ja atļaus “finanses, laiks un citi resursi”, šogad varētu bruģi sakopt arī līdz Siena tirgum, pastāstīja Komunālās pārvaldes Ielu infrastruktūras nozares vadītājs Mārtiņš Jākobsons. Pašlaik bruģēto ielu uzturēšana pilsētā ir “A-Land” rokās.

Gadā bruģēto ielu remontam Liepājas dome atvēl tikai apmēram 50 tūkstošus eiro. Šogad bruģēts mazs posmiņš Enkura ielā, pabeigta bruģēšana Baznīcas ielā, bet plānā vēl ir M. Gūtmaņa ielas remonts kvartālā no Raiņa ielas līdz 1905. gada ielai. M. Jākobsons atzina, ka derētu turpināt bruģa remontu Lāčplēša ielā, kur vairāki lieli posmi sakārtoti jau iepriekšējos gados, bet visa iela vēl nav pārbruģēta. Taču M. Gūtmaņa ielā bruģa iesēdumi esot trakāki nekā Lāčplēša ielā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz