Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

”Given by Grenardi” atklāj jaunā koncepta veikalu t/c ”Ostmala” Liepājā

”Given by Grenardi” atklāj jaunā koncepta veikalu t/c ”Ostmala” Liepājā
Foto: Publicitātes
21.08.2020 00:01

"Given", SIA

20. augustā, durvis ver jaunā koncepta juvelierizstrādājumu veikals ”Given by Grenardi”.

Īpaša uzmanība veikalā veltīta sortimentam, apmeklētājiem piedāvājot visplašāko rotu izvēli par vislabākajām cenām. Savukārt, domājot par pircēju labsajūtu, veikala interjers veidots košs, gaišs un plašs. Tajā izmantotie elementi – koka lampas, košas mēbeles un stilizēts sienas dizaina noformējums rada patīkamu, mājīgu un piepildītu noskaņu.

Veikala atvēršanas svētku laikā līdz pat 30 augustam pircējus sagaidīs īpašas atlaides visām rotaslietām, līdz pat 50% apmērā!

Unikāli tikai ”Given by Grenardi” piedāvā jaunu, ērtu un ātru pakalpojumu – dalīto maksājumu. Tā ir iespēja dot un dalīties vieglāk, ērtāk un drošāk. Dalītā maksājuma pakalpojums sniedz iespēju apmaksāt kopējo preces vērtību, sadalot to mēneša maksājumos. Turklāt pakalpojums ir pieejams bez procentu maksājumiem un pārmaksas. Tā ir tūlītēja iespēja nekrājot tikt pie vēlamā – skaistākās rotas, noformējot pakalpojumu uz vietas veikalā.

Viena no ”Given by Grenardi” koncepta unikālajām vērtībām ir īpaši izstrādātās un veidotās ”Grenardi” zīmola privātās kolekcijas, kas ir krāšņa dizaina un unikālu formu apvienojums, tai pat laikā pieejamā un demokrātiskā cenu kategorijā. Arī veikalā tirdzniecības centrā ”Ostmala” ir iegādājama bērnu un jauniešu kolekcija ”Op-la”, briljantu rotu kolekcijas īpašiem brīžiem ”Due” un ”Given by Grenardi” visvairāk pārdotākā kolekcija ”Lilly Spring”, kā arī jaunums mūsdienīgo zelta un sudraba rotaslietu kolekcija ”Zoye”.

Kopumā Latvijas lielākajās pilsētās veiksmīgi darbojas jau 24 ”Given by Grenardi” veikali, piedāvājot lieliska dizaina un kvalitātes rotas par demokrātiskam cenām.

Jaunais veikals “Given by Grenardi” jau atvērts

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz