Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklāts lielākais “RD Electronics” elektropreču veikals Kurzemē

Atklāts lielākais “RD Electronics” elektropreču veikals Kurzemē
Foto: Jaunais "RD Electronics" veikals T/C "BAATA"
10.09.2020 11:27

Informāciju apmaksājusi SIA "MK TRADE"

Šodien, 10. septembrī, t/c “BAATA” durvis apmeklētājiem vēris jaunais “RD Electronics” veikals, kas ir lielākais Kurzemē. Tas ir pirmais “RD Electronics” veikals Latvijā, kura dizains veidots atbilstoši jaunai koncepcijai.

“RD Electronics” veiksmīgi darbojas Liepājā jau 20 gadus, un uzņēmuma vadības lēmums izveidot jauna koncepta veikalu tieši Liepājā skaidrojams ar to, ka uzņēmums ieguvis klientu uzticamību un ir pierādījis profesionalitāti, konkurētspēju savā jomā.

Veikala jaunās koncepcijas ieviešana ir vērienīgs projekts, kurā iesaistījās daudzi mūsu partneri, tādi kā “LG”, “Samsung”, “Sony”, “Philips”, “Miele”, “Electrolux”, “Microsoft”, “Apple” u.c., un rezultātā jaunajā veikalā esam nodrošinājuši iespēju visiem Kurzemes iedzīvotājiem iepazīties ar pasaules flagmaņiem, aktuālajiem jaunumiem, kā arī esam gatavi sniegt profesionālas konsultācijas par tiem. Šobrīd visplašāko elektronikas preču sortimentu var apskatīt ne tikai Rīgā, bet arī Kurzemē, mūsu jaunatvērtajā veikalā, stāsta valdes loceklis Andrejs Korņejevs.

Sortiments ir plašs, un katrs atradīs sev nepieciešamo šādās kategorijās – datortehnika, telefoni, TV, elektronika, sadzīves tehnika, elektropreces, skaistumam un veselībai, gaming preces u.c. Šobrīd “RD Electronics” ir lielākais mazumtirdzniecības veikalu tīkls elektronikas un sadzīves tehnikas segmentā Latvijā ar 30 veikaliem un ir uzkrājis 26 gadu pieredzi šajā nozarē. Uzņēmuma veikalos Latvijā kopumā nodarbināti vairāk nekā 500 darbinieki.

Mūsu galvenā prioritāte ir klients, tādēļ klientu ērtībai esam izveidojuši atbalsta nodaļu, kas jau daudzus gadus veiksmīgi tiek galā ar visiem klientu jautājumiem īsā laikā. Lepojamies, ka mūsu interneta veikals ir ieguvis klientu uzticību, novērtējumu. Jau divus gadus pēc kārtas “RD Electronics” atzīts par labāko interneta veikalu Latvijā kategorijā – elektronika un sadzīves tehnika.

Par godu atklāšanai no 10. līdz 13. septembrim veikals savus klientus priecēs ar īpašām atlaidēm līdz pat 50%.

Netērējiet velti laiku meklējumos – visu nepieciešamo jūs atradīsiet mūsu jaunajā “RD Electronics” veikalā t/c “BAATA”, Klaipēdas ielā 104c, Liepājā, tāpat sen kāroto var atrast “RD Electronics” internetveikalā.

Gaidīsim jūs!

10.09.2020 11:27

Informāciju apmaksājusi SIA "MK TRADE"

Dalies ar šo ziņu
Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz