Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Drosmīgas idejas novērtēs

Drosmīgas idejas novērtēs
17.10.2010 07:00

Atslēgvārdi

Sadarbojoties Kurzemes Biznesa inkubatoram, Ventspils Augsto tehnoloģiju parkam un SEB bankai, jau otro reizi tiek īstenots konkurss “Drosmīgu ideju atbalsta programma”.

Tas interesantu un inovatīvu biznesa ideju autoriem dod iespēju saņemt ekspertu padomus un iegūt finansiālu atbalstu, lai veiksmīgi attīstītu biznesa idejas.

Konkursa pirmajā kārtā, kas norisinājās gada sākumā, tika atbalstītas astoņas biznesa idejas, diemžēl neviena nebija no Liepājas apkārtnes, tā ka mūspuses biznesmeņiem ir visas iespējas sasparoties. Līdz šim visvairāk biznesa ideju iesnieguši uzņēmēji no Ventspils un Talsiem. “Pavasarī atbalstu guvušās biznesa idejas pārstāvēja dažādas uzņēmējdarbības jomas, arī tradicionālas, taču inovatīvā, radošā izpildījumā. Piemēram, pārtikas nozares komersants aizstāvēja projektu par oriģinālu maizīšu pildīšanas tehnoloģiju, bet kokapstrādes jomas uzņēmējs – par ideju īpaši apstrādāt priežu čiekurus, veidojot eksportam gatavu produkciju,” pastāstīja Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Biznesa inkubatora vadītājs Salvis Roga.

Jaunajiem komersantiem, kuri savu saimniecisko darbību plāno realizēt vai jau realizē Kurzemes reģionā, dalība konkursā sniedz iespēju gūt ne tikai finansiālu atbalstu dažādu konsultatīvo pakalpojumu saņemšanai, bet arī plašu kontaktu un potenciālo sadarbības partneru tīklu, kā arī mentora padomus un palīdzību. SEB banka nodrošinās iespēju saņemt starta aizņēmumu līdz 8000 latu pirmo izdevumu segšanai.

Konkursa uzvarētājiem piešķirtais finansiālais atbalsts katram trīs gadu laikā var sasniegt vairākus desmitus tūkstošus latu.

Biznesa ideju autori savus pieteikumus var iesniegt līdz šā gada 1. decembrim pulksten 17 kādā no Biznesa inkubatora filiālēm Kurzemē, arī Liepājā, Vecajā ostmalā 40.

Drosmīgu ideju atbalsta programmas nolikums pieejams Kurzemes Biznesa inkubatora mājaslapā www.kbi.lv, kā arī SEB bankas mājaslapā www.seb.lv.

LETA

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz