Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liek nojaukt vai sakārtot piestātni

Liek nojaukt vai sakārtot piestātni
02.12.2010 07:01

Pāvilostas zivju pārstrādes uzņēmumam “N Stars” uzdots nojaukt vai sakārtot būvi Dzintaru ielā 2b, tā Novada domes sēdē nolēmuši deputāti. Tur aptuveni 10 metru no krasta atrodas uzņēmuma piestātne.

“Par piestātni gan to grūti nosaukt,” saka Pāvilostas Novada domes kancelejas vadītāja Aija Ozoliņa. Pašvaldības vadītājs Uldis Kristapsons stāsta, ka Liepājas reģiona Novadu būvvalde apskatījusi objektu un izdevusi aktu par tā stāvokli. Atzinums lūgts arī SIA “Jūras projekts”, kas nodarbojas ar hidrotehnisko būvju – piestātņu, molu, krasta nostiprinājumu, kuģu ceļu – projektēšanu. Secināts, ka piestātne Dzintaru ielā 2b savu laiku ir nokalpojusi un jābūvē no jauna vai jārestaurē.

Jautājums kļuvis aktuāls, jo ir iespējams iesniegt projektu Lauku atbalsta dienesta administrētajā aktivitātē “Investīcijas zvejas ostās un zivju izkraušanas vietās”. “Mums ir doma turpināt piestātni, ko 2005. gadā būvējām un 2006. gadā nodevām,” stāsta U. Kristapsons. Taču “N Stars” piestātne šo ieceri varētu kavēt, jo atrodas pa vidu.

Pašvaldība piedāvājusi uzņēmuma direktoram Vladimam Cepļajevam to atpirkt. Viņš bijis ar mieru piedāvājumu pieņemt, ja Novada dome par to maksās 80 tūkstošus latu. “Tai piestātnei ir pāris malkas kravu cena!” U. Kristapsons neslēpj, ka ar zivju pārstrādes uzņēmumu izveidojies neliels konflikts.

Ar V. Cepļajevu “Kurzemes Vārdam” trešdien sazināties neizdevās.

Ilze Šķietniece,
“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz