Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Firma “Maxima” gatava iesaistīt policiju

Firma “Maxima” gatava iesaistīt policiju
07.01.2011 07:00

Atslēgvārdi

Videonovērošanas kameras ierakstā ir skaidri redzams, ka liepājniece Milda Veikšāne veikala “Maxima” tirdzniecības zālē ēd pārdošanai izliktās piparkūkas, apgalvo firmas “Maxima Latvija” preses sekretārs Ivars Andiņš.

Un, ja viņai vai M. Veikšānes radiniekiem ir pretenzijas pret uzņēmumu, firma “Maxima” piekristu un pat mudina konflikta risināšanā iesaistīt policiju.

Jau rakstīts, ka cienījama vecuma liepājniece M. Veikšāne ieradās redakcijā, lai pastāstītu par piedzīvoto pazemojumu veikalā “Maxima”. Viņa kādu brītiņu pastāvējusi pie kastes ar piparkūkām, bet, neatradusi to cenu, devusies prom. Taču pie kases veikala apsargs viņu aizvedis uz atsevišķu telpu un sacījis, ka M. Veikšāne veikalā slepus ēdusi piparkūkas, un parādījis videorakstu. Pati sieviete apgalvoja, ka ierakstā esot tikai redzams, ka viņa stāv pie pieparkūku kastes ar muguru pret novērošanas kameru.

Reģionālā apsardzes vadība noskatījās videoierakstu un nepārprotami secināja, ka tajā skaidri redzams, kā minētā veikala apmeklētāja ēd piparkūkas, par kurām nav samaksāts,” paziņoja I. Andiņš.

“Ja minētā veikala apmeklētāja vai tās radinieki turpinās paust nepamatotus pārmetumus par uzņēmuma rīcību šajā gadījumā, “Maxima” patur tiesības pati vērsties tiesībsargājošās iestādes konkrētā atgadījuma izmeklēšanai, kā arī tāpēc, lai tajā tieši vai netieši iesaistītās personas mudinātu pārtraukt izteikt nepamatotus apgalvojumus,” brīdināja I. Andiņš.

Tiesa, uz “Kurzemes Vārda” aicinājumu objektīvākas situācijas izzināšanas nolūkā ļaut strīdīgo videoierakstu noskatīties arī laikraksta pārstāvim,  viņš atbildēja noraidoši, aizbildinoties ar drošības apsvērumiem un “Personas datu aizsardzības likumu”. Taču ierakstu vajadzības gadījumā uzņēmums ir gatavs uzrādīt tiesībsargājošajām iestādēm.

Plašāk lasiet laikraksta “Kurzemes Vārds” 7. janvāra numurā.

#kvards-20110107-05#

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz