Trešdiena, 1. maijs Ziedonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Labāko jauno tūrisma produktu vidū – Liepājas Karostas cietums

Labāko jauno tūrisma produktu vidū – Liepājas Karostas cietums
09.12.2006 08:47

0

Atslēgvārdi

Vakar Tūrisma forumā Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) apbalvojusi gada veiksmīgākos jaunos tūrisma produktus, aģentūru LETA informēja TAVA pārstāve Baiba Plūme. Par veiksmīgāko jauno aktīvā tūrisma produktu šogad atzīts Liepājas Karostā piedāvātais šovs “Bēgšana no PSRS”. Spēle notiek vēsturiskajos Liepājas Ziemeļu fortos, liekot dalībniekiem aktīvi iesaistīties drauga glābšanā no “ienaidnieka”.

Savukārt “Veiksmīgākā kultūras tūrisma produkta 2006” tituls piešķirts Ziemassvētku kauju muzejam, kas atrodas vēsturiskā Ložmetējkalna apkārtnē. To ierīkojuši Kara muzeja entuziasti.

“Taka SPA” saņēma apbalvojumu par veiksmīgāko jauno veselības tūrisma produktu. Uzņēmums piedāvā dažāda veida veselības procedūras, izmantojot dabas produktus.

Par labāko jauno naktsmītni šogad atzīts atpūtas komplekss “Niedras”, kas ir jauns un moderns kempings Zebrus ezera krastā Dobeles rajonā.

Bet piecus kilometrus garā Minhauzena dabas taka, kas šogad izveidota Duntes mežos, saņēmusi “Veiksmīgākā jaunā tūrisma maršruta 2006” balvu.

TAVA pasniegusi arī īpašas veicināšanas balvas. Tās saņēmušas brīvdienu mājas “Ozolkalns”, kur saimnieko ar bioloģiskām metodēm, un atpūtas komplekss “Smuku muiža”, kas atrodas senajos fon Rekes dzimtas īpašumos Saldus rajonā.

Šogad TAVA saņēmusi necerēti lielu skaitu pieteikumu – 32. “Šogad noteikt uzvarētājus bija īpaši grūti, jo pēdējos gados ir augusi sniegto pakalpojumu kvalitāte un jaunie piedāvājumi ir konkurētspējīgi un interesanti,” secina TAVA direktors Uldis Vītoliņš.

LETA

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz