Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

FK “Karosta” izcīna ceļazīmi uz Latvijas futbola 1.līgu

Valstī noteikto epidemioloģisko iemeslu dēļ, Latvijas Futbola Federācija nolēmusi pārtraukt visas Latvijas futbola amatieru sacensības, ieskaitot Latvijas futbola 2.līgu, kurā startēja arī FK ”Karosta”, portāls uzzināja klubā.

FK “Karosta” izcīna ceļazīmi uz Latvijas futbola 1.līgu
Foto: Publicitātes
28.10.2021 11:27

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Šāds notikumu pavērsiens tika paredzēts jau pirms sezonas sākuma, tādēļ čempionāta reglamentā šāda situācija paredzēja, ka, pārtraucot turnīra izspēli, komandu vietu sadalījums tiek noteikts ar koeficienta palīdzību ( spēļu skaits/iegūto punktu skaitu = ieņemtā vieta čempionātā).

Tabulā gan nekādas izmaiņas vietu sadalījumā, salīdzinājumā ar pēdējām spēlēm, netika veiktas, jo gandrīz visas komandas aizvadījušas vienādu spēļu skaitu, kā rezultātā FK ”Karosta” Latvijas futbola 2.līgas sezonu noslēdz godalgotajā 3.vietā.

Jau sezonas gaitā Latvijas Futbola Federācija pieņēma lēmumu, ka ceļa zīmes uz Latvijas futbola 1.līgu iegūs trīs labākās čempionāta kopvērtējuma vienības.

Kopumā 2021.gada sezonas čempionātā FK ”Karosta” aizvadīja 12 spēles , kurās izcīnīja astoņas uzvaras, divreiz dalīja punktus ar pretiniekiem uz pusēm, kā arī piedzīvoja divus zaudējumus pašā čempionāta izskaņā.

Latvijas Kausa izcīņā FK ”Karosta” aizvadīja divas spēles, pārspējot Pļaviņu vienību un piekāpjoties Latvijas futbola 1.līgas vienībai FS “Jelgava/Albatroz”.

Rezultatīvākie komandas spēlētāji šajā sezonā ir Raivis Viļumsons (6 vārti), kurš komandai pievienojās tikai vasaras pāreju periodā, Juris Kučma (4 vārti) un Nauris Dobelis (3 vārti).

Visvairāk minūšu laukumā ir Sanda Vārpiņa kontā, kam seko Remirs Moseičenko un vārtsargs Ņikita Pinčuks.

Endijs Šlampe, FK ”Karosta” izpilddirektors: ”Šis viennozīmīgi bija sarežģītākais un konkurētspējīgākais čempionāts, kurā visu šo gadu laikā nācies piedalīties un ir patiess prieks, ka izdevies noslēgt to labāko trīs komandu pulkā. Liels paldies visiem spēlētājiem, kas nesavtīgi ziedoja savu laiku un veselību, lai katrā spēlē mēs cīnītos par uzvaru un galu galā pretendētu uz dalību Latvijas futbola 1.līgā. Šobrīd vēl gaidām oficiālos lēmumus, taču viss liecina par to, ka FK ”Karosta” tiks sniegta iespēja veikt akreditāciju spēlēšanai šajā čempionātā.

Liels paldies visiem līdzjutējiem, kas visas sezonas garumā sekoja komandas gaitām! Ceram, ka mūsu turpmākie izvirzītie mērķi un sasniegumi līdzjutēju skaitu tikai vairos!

Noteikti vēlamies pateikties mūsu sadarbības partneriem un, protams, arī Liepājas pilsētas domei, Sporta pārvaldei un Liepājas Olimpiskajam centram, kas, mums nokļūstot sarežģītās situācijās, nekad neatteica palīdzību!”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz