Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Rīta kafija ar avīzi rokās

Rīta kafija ar avīzi rokās
23.08.2011 07:04

Atslēgvārdi

Vēl līdz pat šās nedēļas beigām, līdz 28. augustam “Latvijas pasta” nodaļās var abonēt laikrakstu “Kurzemes Vārds” un citus preses izdevumus septembrim un arī nākamajiem šā gada mēnešiem, savukārt abonēšanas centrā “Kurzemes Vārds” to varēs izdarīt līdz pat šā mēneša pēdējai dienai.

Gan laika apstākļi, gan arī kalendārs nepielūdzami rāda, ka tuvojas rudens. Preses izdevējiem tas tradicionāli ir laiks, kad abonēšanas norise pēc aizvadītās vasaras atkal rāda augšupejošu tendenci – ļaudis atgriežas Liepājā no vasaras izbraukumiem, laukiem, vasarnīcām.

“Vai arī šogad šī tendence saglabājas, to mēs pavisam skaidri varēsim pateikt tikai tad, kad abonēšana nākamajam mēnesim būs beigusies un būs apkopoti rezultāti,” “Kurzemes Vārdam” sacīja 12. pasta nodaļā, kas atrodas Kūrmājas prospektā 8/10. Taču pasta nodaļas ikdiena vismaz vizuāli rādot, ka apmeklētāju skaits, kas abonē preses izdevumus, noteikti nav samazinājies. “Es domāju, ka lielāks abonētāju pieplūdums būs pēc tam, kad klāt būs skolas laiks un pilsētā atgriezīsies daudz to cilvēku, kas izbraukuši uz laukiem,” sacīja pasta nodaļas darbiniece.

Līdzīgi novērojumi ir arī pasta nodaļu darbiniekiem citos mūsu pilsētas mikrorajonos. Parastais komplekts, ko liepājnieki izvēlas, esot laikraksts “Kurzemes Vārds” un kāds no “Ievas” grupas žurnāliem. Bet pēdējais jaunums – izdevniecības “Santa” jaunais žurnāls “Annas psiholoģija”. To, ka šis žurnāls ir izpelnījies daudzu lasītāju interesi, “Kurzemes Vārdam” apgalvoja arī Grobiņas Pasta nodaļā. Savukārt laikraksts “Kurzemes Vārds” joprojām esot līderis avīžu konkurencē.

Šomēnes “Latvijas pasta” nodaļās abonēšana septembrim norisināsies līdz 28. augustam, taču Liepājā un Grobiņas pilsētā dzīvojošie cilvēki gan “Kurzemes Vārdu”, gan citus iemīļotākos laikrakstus un žurnālus līdz pēdējai augusta dienai var abonēt abonēšanas centrā “Kurzemes Vārds”, kas atrodas Zivju ielā 5, un laikraksta “Kurzemes Vārds” Reklāmas daļā Pasta un Radio ielas stūrī. Un pat tad, ja mēneša pirmajā dienā kāds attopas, ka “Kurzemes Vārda” nav pastkastītē, jo aizmirsts abonēt, arī tad var droši doties uz abonēšanas centru un jau nākamajā dienā atgriezties pie ierastā rīta rituāla – pie kafijas kopā ar avīzi un jaunākajām ziņām. Izvēlēties tieši šīs abonēšanas vietas svarīgi ir cilvēkiem, kas avīzi vēlas izlasīt agri no rīta, pirms došanās uz darbu, jo abonēšanas centrs “Kurzemes Vārds” garantē preses izdevumu agro piegādi. Bet septembrī par abonēšanu jāatceras tiem, kas laikrakstus un žurnālus abonē pa ceturkšņiem, jo oktobrī sāksies šā gada pēdējais ceturksnis.

Kristīne Pastore,
“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz