Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

LNDP – jauni mērķi un ieceres

LNDP – jauni mērķi un ieceres
27.12.2006 19:28

0

Atslēgvārdi

Noticis Latvijas Nacionāli demokrātiskās partijas, tautā sauktas par barkašoviešu partiju, kārtējais kongress. Tā gaitā tika izdarītas vairākas izmaiņas statūtos. Partijas priekšsēdētājs Jevgeņijs Osipovs sarunā ar “Kurzemes Vārdu” pastāstīja, ka tās  galvenokārt skārušas partijas mērķus un uzdevumus. Partija apņēmusies cīnīties, lai sabiedrība būtu demokrātiska, lai vienlīdzīgas tiesības būtu visiem cilvēkiem neatkarīgi no tautības, lai visi krievu valodā runājošie būtu vienlīdzīgi ar latviešu kopienu, kas veido Latvijas valstiskumu, lai krievu valodai būtu valsts otras valodas statuss.

Par mērķi viņš nosauca tādas valsts veidošanu, kura ir instruments, kas kalpo Latvijas tautai, kā arī lai likuma priekšā visi valsts iedzīvotāji būtu vienādi. Kongresā mainīta arī partijas simbolika, tas tagad ir balts ērglis uz sarkana fona. Līdz ar to mainīts arī partijas zīmogs. Nākamais partijas kongress paredzēts martā. Pēc tā iecerēta apvienošanās ar partiju “Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”. Pēc Jevgeņija Osipova domām, šāda apvienošanās būtu lietderīga abām partijām. Pašlaik Latvijas Nacionāli demokrātiskajā partijā, pēc priekšsēdētāja ziņām, ir 1970 biedru, lielākās organizācijas ir Liepājā, Rīgā un Ventspilī.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz