Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Sarīko negaidītu reidu pa naktsklubiem

Sarīko negaidītu reidu pa naktsklubiem
17.04.2012 15:00

Atslēgvārdi

Piektdienas vēlā vakarā policijas, Valsts ieņēmumu dienesta un Darba valsts inspekcijas pārstāvji pārbaudīja kārtību gandrīz visos pilsētas naktsklubos. Reids bija organizēts pilnīgā slepenībā, un tā mērķus arī mediju pārstāvji uzzināja tikai pirms došanās uz objektiem.

“Mūsu mērķis ir pārbaudīt nepilngadīgo klātbūtni naktsklubos un narkotiku iespējamu lietošanu. Savukārt VID pārstāvji pārbaudīs finanšu uzskaiti, bet Darba inspekcija vēros, vai klubos visi nodarbināti likumā noteiktajā kārtībā,” pastāstīja Liepājas Policijas iecirkņa priekšnieks Gints Ešenvalds, kurš, ģērbies civildrēbēs, arī piedalījās profilakses reidā.

Pirmais mērķis bija klubs “Coyote Fly” un “Red Sun Buffet”. Apmeklētāji gan vispirms it kā sastinga, ieraugot prāvos policijas spēkus un manot, ka pie katrām durvīm nostājas pa bruņotam kārtības sargam. Laikam nodomāja, ka tūlīt visus gluži kā filmās kratīs un pārbaudīs. Taču policisti tikai novēroja, vai nav aizdomīgu personu, savukārt klubu amatpersonas un personālu iztaujāja VID un VDI pārstāvji. Redzot, ka nekas traks nenotiek, arī klubu apmeklētāji pamazām atplauka izklaides priekā un dejās, un drīz vien uz “Coyote fly” letes jau kāpa dejotājas, bezmaz cenšoties savaldzināt arī policistus. 

Tieši tāpat reida dalībnieki izgāja cauri arī jaunajam klubam “Pilsētas vārti”, kā arī Fonteina izklaides vietām pie promenādes. Jāteic, ka šajos brīžos apmeklētāji izrādīja labas uzvedības paraugstundu un nenotika neviens konflikts.

Ir arī rezultāti. VDI Kurzemes Reģionālās nodaļas vadītāja Inta Neimane pastāstīja, ka ir konstatētas aizdomas par nelegālo nodarbinātību dažos pārbaudītajos objektos, tāpat atklāti pārkāpumi darba aizsardzības nodrošināšanā. Taču, kamēr norit pārbaude, nekas sīkāk netiek atklāts.

“Kurzemes Vārds”

Viktora Ulberta foto

Policisti Zivju ielā savaldījuši huligānus, kuri kāvās “Admirāļu klubā”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz