Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kā apēst pārpalikušo Jāņu sieru?

Kā apēst pārpalikušo Jāņu sieru?
26.06.2018 18:42

"Kurzemes Vārds"

Līgosvētkiem esam pieraduši sarūpēt bagātīgi klātus galdus, taču nereti svinētāji visu neapēd un dažam vēl tagad ledusskapī gozējas saulainais Jāņu siers. Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone, kā arī gardēde Ilze Jurkāne piedāvā interesantas receptes, kā tradicionālo Jāņu sieru pārvērst gardos un mūsdienīgos ēdienos.

Plašāk lasiet laikraksta “Kurzemes Vārds” 27. jūnija numurā.

#kvards-20180627-12#

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz