Sestdiena, 8. maijs Staņislava, Staņislavs, Stefānija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Uzticamas un aktuālas ziņas šajā laikā ir ļoti svarīgas!

Piesakies paziņojumiem un esi informēts par būtiskākajiem notikumiem Liepājā!

Pieteikties

Pēc kā garšo nacionālā identitāte?

Pēc kā garšo nacionālā identitāte?
Foto: no www.facebook.com
26.11.2015 17:12

"Kurzemes Vārds"

Atslēgvārdi

– Vai ēdienu var saistīt ar nacionālo identitāti?

– Katras valsts kultūra vēsturiski
noteica ēdiena veidošanas un gatavošanas paradumus. Mums vispiemērotākais ir
tas, kas pie mums izaug. Latviešiem vēsturiski ir bijusi zemnieku virtuve –
skābputra, tas pats baltais sviests, rupjmaize – un vācu virtuve kā iedvesmas
avots, gribot atdarināt kungu virtuvi ar karbonādēm un desertiem.

Taču mūsdienās cilvēki vairs nepatērē tik daudz enerģijas, lai katru dienu
ēstu rupjmaizi ar speķi. Vēl viens no nošķīrumiem ir vīna un alus zemes.
Siltākos klimatiskajos apstākļos vairāk patērē vīnu un olīveļļu, kas ir
vieglāki.

Plašāk lasiet laikraksta “Kurzemes Vārds” 27. novembra numurā.

#kvards-20151127-05#

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz