Ceturtdiena, 18. aprīlis Laura, Jadviga
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Rijība, kas nepāriet

Rijība, kas nepāriet
Foto: Egons Zīverts
06.08.2018 17:33

"Kurzemes Vārds"

Atslēgvārdi

Tad, kad esat nakšņojis viesnīcā un no rīta dodaties uz restorānu paēst, kā jūs izvēlaties, ko un cik daudz likt uz šķīvja? Precizēsim, brokastis ir iekļautas viesnīcas apmeklējuma cenā. Ja viesnīca nav paša zemākā līmeņa, tad jūsu priekšā uzklāts zviedru galds kā ar siltajiem, tā aukstajiem ēdieniem, augļiem, desertu, dzērieniem. Pieļauju, ka ne vienam vien ieslēdzas doma – jāņem, jāēd pēc iespējas vairāk, jo es taču par šo visu esmu samaksājis! Pazīstu vīrieti, kurš neslēpa, ka, komandējuma laikā, brokastojot tieši viesnīcas restorānā, ēdot ļoti, ļoti daudz – līdz nelabai dūšai. Reiz pati biju klāt un varu apliecināt, ka tieši tā arī notika.

Plašāk žurnālistes Daigas Luteres viedokli lasiet laikraksta “Kurzemes Vārds” 7. augusta numurā.

#kvards-20180807-02#

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz