Rijība, kas nepāriet
"Kurzemes Vārds"
Tad, kad esat nakšņojis viesnīcā un no rīta dodaties uz restorānu paēst, kā jūs izvēlaties, ko un cik daudz likt uz šķīvja? Precizēsim, brokastis ir iekļautas viesnīcas apmeklējuma cenā. Ja viesnīca nav paša zemākā līmeņa, tad jūsu priekšā uzklāts zviedru galds kā ar siltajiem, tā aukstajiem ēdieniem, augļiem, desertu, dzērieniem. Pieļauju, ka ne vienam vien ieslēdzas doma – jāņem, jāēd pēc iespējas vairāk, jo es taču par šo visu esmu samaksājis! Pazīstu vīrieti, kurš neslēpa, ka, komandējuma laikā, brokastojot tieši viesnīcas restorānā, ēdot ļoti, ļoti daudz – līdz nelabai dūšai. Reiz pati biju klāt un varu apliecināt, ka tieši tā arī notika.
Plašāk žurnālistes Daigas Luteres viedokli lasiet laikraksta “Kurzemes Vārds” 7. augusta numurā.
#kvards-20180807-02#