Sestdiena, 27. aprīlis Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kristīne Silarāja atzīta par Latvijas un Igaunijas apvienotā čempionāta decembra vērtīgāko basketbolisti

Kristīne Silarāja atzīta par Latvijas un Igaunijas apvienotā čempionāta decembra vērtīgāko basketbolisti
Foto: Ģirts Gertsons
06.01.2016 20:21

LETA

Atslēgvārdi

Par Latvijas un Igaunijas apvienotā sieviešu basketbola čempionāta decembra vērtīgāko spēlētāju kļuvusi Kristīne Silarāja no Latvijas komandas “Vega 1″/”Liepāja”, vēsta Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Viena no liepājnieču līderēm komandai palīdzēja uzvarēt visās četrās spēlēs, kas viņām decembrī nodrošināja otro vietu Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas pirmā posma noslēguma tabulā.

Vidēji spēlē Silarāja laukumā pavadīja 33 minūtes 30 sekundes, guva 20 punktus, izcīnīja 7,5 atlēkušās bumbas, izdarīja 4,8 rezultatīvas piespēles, izprovocēja 3,8 pretinieču pārkāpumus, trīs reizes pārķēra bumbu un sakrāja vidējo lietderības koeficientu 25,8.

Zīmīgi, ka arī novembrī par labāko tika nosaukta Liepājas komandas basketboliste, šo godu izpelnoties Ievai Vītolai. Savukārt oktobrī par labāko nosauca Mirjamu Nikolaju no igauņu vienības “Tallinas Universitāte”.

“Komandai tas bija veiksmīgs, man – ne tikai veiksmīgs, bet arī sāpīgs. Novembra beigās savainoju potīti, taču nebija laika, lai savainojumu izārstētu līdz galam. Komandai bija ļoti svarīgas spēles, negribēju un nevarēju pamest partneres. Laukumā palīdzēja iziet “teips” un medikamenti,” aizvadīto mēnesi komentēja Silarāja.

“Pirmā vieta it kā nav tālu, bet nav noslēpums, ka “TTT Rīga” šogad ir ļoti labi nokomplektēta. Protams, bez cīņas nepadosimies un ceram, ka arī veiksme nāks talkā. Tāpat jāuzmanās arī no konkurentēm, jo spēku samēri ir diezgan līdzīgi un sezonas turpinājumā būs daudz interesantu spēļu,” uzsvēra decembra vērtīgākā spēlētāja.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz