Iepazīstina ar restorāna jauno ēdienkarti
Viesnīcas “Amrita Europa City” jaunais šefpavārs Nauris Hauka organizēja restorāna “Oskars” jaunās ēdienkartes prezentāciju. N.Hauka “Oskarā” darbu sāka šopavasar un ir izveidojis savu pavāru komandu. Viņš ir no Rīgas. Mācījies pie Mārtiņa Rītiņa un strādājis restorānā “Vincents”. Vēlāk bijis šefpavārs restorānā “La Salsa” Vecrīgā.
Tagad izstrādāta jauna koncepcija mūsdienīgai “Oskara” ēdienkartei, bet gandrīz neskarta palikusi restorāna iecienītā klasika, piemēram, steiks uz ozolkoka dēlīša, bute ar šampinjoniem u.c.
“Kurzemes Vārds”
Šefpavārs Nauris Hauka (no kreisās) ar ēdieniem no restorāna “Oskars” jaunās ēdienkartes iepazīstināja restorāna menedžeri Guntu Hūnu, viesnīcas “Amrita Europa City” direktoru Alekseju Čurbakovu un uzņēmuma “Interbaltija AG” pārstāvi Māriņu Korecki.