Ceturtdiena, 28. marts Ginta, Gunda, Gunta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pazudušā Dzintara Veita tālrunis pēdējoreiz fiksēts kāpās Dienvidrietumu rajonā, vīrietis joprojām nav atrasts

Pazudušā Dzintara Veita tālrunis pēdējoreiz fiksēts kāpās Dienvidrietumu rajonā, vīrietis joprojām nav atrasts
Foto: liepajniekiem.lv
16.01.2018 17:49

liepajniekiem.lv

Liepājnieku Dzintaru Veitu, kurš pēdējo reizi redzēts 3.janvāra vakarā, joprojām nav izdevies atrast, portālam šodien, 16.janvārī, atzina Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Uģis Āva.

Viņš portālam pastāstīja, ka Kriminālpolicija 16.janvārī no rīta saņēmusi informāciju, ka pēdējo reizi Dz.Veita telefons uz sakariem bijis kāpās pilsētas Dienvidrietumu rajonā, aiz tirdzniecības centra ”Baata”.

Tādēļ 16.janvārī tika organizēta pazudušā vīrieša meklēšana šajā pilsētas mikrorajonā: ”Meklēšanā iesaistot gan Valsts policijas un Pašvaldības policijas spēkus, gan brīvprātīgos meklētājus, tika pārmeklēts viss Dienvidrietumu rajons un kāpu zona,” klāsta U.Āva.

Meklētāji kāpās uzgājuši kādu mobilo telefonu, taču tas nav pazudušā vīrieša telefons. ”Diemžēl meklēšanas darbi šodien atkal bija bez panākumiem,” rezumē Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks.

Portāls jau informēja, ka Liepājā vīrieti bez rezultātiem izmeklējušies gan operatīvie dienesti, gan brīvprātīgie meklētāji. 3.janvārī ap pulksten 19 vīrietis pēdējo reizi redzēts Liepājā, M.Ķempes un Cieceres ielas krustojumā, taču nav atgriezies savās mājās Ezerkrasta mikrorajonā. Valsts policija jau 5.janvārī ap pusdienlaiku vērsās pie sabiedrības ar lūgumu palīdzēt meklēt 1958.gadā dzimušo Dzintaru Veitu.

Policijas darbinieki ir izpētījuši pilsētas videonovērošanas kameru ierakstus, bet nevienā no tiem vīrietis nav pamanīts. 7.janvārī brīvprātīgie meklētāji pārmeklēja Karostu un Liepājas ezera krastu no Lauku ielas gala līdz Liepājas robežai pie šosejas A11, taču netika atrasts ne vīrietis, ne arī kaut kādas liecības par to, ka viņš šajā rajonā varētu būt bijis.

9.janvārī policijas darbinieki un brīvprātīgie meklētāji Ezerkrasta mikrorajonā un citviet Liepājā atkārtoti izvietoja informāciju par pazudušā meklēšanu. Savukārt 10.janvārī meklēšanā tika iesaistīti VUGD ūdenslīdēji, kuri pārmeklēja Pērkones kanālu, kas ir pazudušā vīrieša dzīves vietai tuvākā ūdenstilpe, un tā krastus. Tāpat Pērkones kanāls tika pārmeklēts ar eholotu.

Atgādināsim, ka meklējamais vīrietis ir augumā ap 172 cm, normālas miesas būves, īsiem sirmiem matiem, ūsām (īsas, sirmas). Acis – pelēkzilā krāsā. Bija ģērbies melnas krāsas virsjakā ar kapuci, tumši zilās džinsu bikses, kājās tumši brūnas kurpes, galvā – melna vilnas cepure.

Policija lūdz: ”Ja varat sniegt noderīgu informāciju, lūgums zvanīt 63404502 vai 110.”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz