Ceturtdiena, 2. maijs Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina ballēties Kapsēdē

Aicina ballēties Kapsēdē
28.01.2010 22:07

Atslēgvārdi

12. februārī biedrība “Kultūras aktīvistu apvienība “Opā””, aicina visus ballēties gribētājus uz Valentīndienas balli Kapsēdes kultūras namā. Plkst. 21.00 kopā ar grupu “Veldze” būs iespēja griezties dejas ritmos, piedalīties konkursos un laimēt pārsteiguma balvas.

Ieejas maksa 2 Ls. Aicinām ierasties ar groziņiem. Galdiņus lūdzam rezervēt laicīgi pa tālruni: 26322714

Uz Valentīndienas balli tiek aicināti visi, kas jūtās jauni un vēlas šos sirsnīgos svētkus sagaidīt jautrā noskaņā ar dzīvo mūziku. Grupa “Veldze” spēlē kārtīgu balles mūziku, kura lieliski spēj apvienot senas dziesmas jaunās skaņās, pie tam tādā izpildījumā, ka malā nespēj nosēdēt neviens. Pasākuma organizatori sola ne tikai jautru izdejošanos, bet arī dažādus interesantus konkursus, kuros pierādīt savu varēšanu un laimēt patīkamas balvas.

Ballēties gribētājiem ir iespēja rezervēt galdiņu zvanot uz numuru 26322714. Aicinām to darīt savlaicīgi, lai savai draugu kompānijai nodrošināt patīkamu vakaru kopā. Biļetes varēs iegādāties pirms un balles laikā.

 Balli organizē biedrība “Kultūras aktīvistu apvienība OPĀ”, kura 2010. gadā realizē projektu “Lauki Tev un Man”. Projekts top sadarbībā ar Starptautisko programmu aģentūras “Jaunatne darbībā” atbalstu un ietver aktivitātes jauniešiem lauku reģionos.

Paldies par sadarbību un atsaucību Tirdzniecības namam “Kurzeme”, Liepājas Jaunatnes centram un Kapsēdes kultūras namam.

Biedrības “Kultūras aktīvistu apvienības OPĀ”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz