Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina izbaudīt Karostas sajūtas

Karostas glābšanas biedrība līdz augusta beigām īsteno projektu “Divpadsmit izzinoši, izklaidējoši, aktīvi un intriģējoši pasākumi ģimenēm ar bērniem Karostā”. 21. augusts ir pēdējā iespēja izbaudīt “Sajūtu labirintu”, savukārt 28. augustā vēl var paspēt doties veloekskursijā pa Karostu.

Aicina izbaudīt Karostas sajūtas
Foto: Egons Zīverts
19.08.2022 06:00

liepajniekiem.lv

“Sajūtu labirints” norisinās Redānā un tajā iespējams gūt unikālu pieredzi. Tas veidots kā spēle ar dažādiem pieturpunktiem, kuros jāveic uzdevumi. Veicot šos uzdevumus, dalībniekiem nosacīti tiek atņemta kāda maņa, piemēram, aizsietas acis, informē Karostas glābšanas biedrības vadītāja Monta Krafte.

Lai uzdevumu paveiktu, dalībniekiem pastiprinātāk jāizmanto pārējās maņas. “Tā ir ne tikai izklaide un labi pavadīts laiks. Savā ziņā šai pasākumā aktualizēta sociāli nozīmīga ideja par cilvēku ar ierobežotām iespējām. “Labirintā” dalībnieks var iztēloties, kā tas ir, kad kāda no maņām pēkšņi tiek zaudēta,” stāsta M. Krafte.

Arī muzikālajai veloekskursijai sagatavota speciāla programma. Brauciens notiek gida pavadībā, tā laikā tiek atskaņoti dažādi atrašanās vietai atbilstoši audiomateriāli. “Tas tāpēc, lai brauciens bērniem būtu interesantāks,” atzīmē M. Krafte.

Pēc veloekskursijas tās dalībniekus gaida pikniks. “Veidojot šo pasākumu programmu, mūsu doma bija panākt, ka ģimenes, kuras pasākumos piedalītos, ne tikai patīkami pavadītu laiku un izklaidētos, bet arī to, ka viņiem paliktu kāda pēcgarša – tēma, kuru pārrunāt,” uzsverot galveno pasākumu jēgu, saka Karostas glābšanas biedrības vadītāja.

Pasākumi ir bez maksas, bet vietu skaits ir ierobežots – pieteikšanās notiek rindas kārtībā.

Projektu finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par publikāciju saturu atbild portāls liepajniekiem.lv.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz