Pirmdiena, 6. maijs Didzis, Gaidis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina Leļļu teātris

Aicina Leļļu teātris
08.04.2011 10:19

Šosestdien, 9. aprīlī, pulksten 12 Liepājas Leļļu teātris aicina gan mazos, gan lielos uz jau zināmo klasiku – “Ansītis un Grietiņa”.

Izrādes režisors ir Latvijā pazīstamais Valdis Pavlovskis (Leļļu teātrim jau ir pieredze ar šo režisoru strādājot pie darba ”Vinnijs Pūks”), izrādes komponists ir grupas ”Eolika” ”tētis” Boriss Rezņiks, mākslinieks – Gedimins Kotello, leļļu meistares – Marga Austruma un Aija Krūma, izrādes producents – Rihards Belte un aktieri – Lita Belte, Dace Doroškeviča un Signe Apse.

Savukārt svētdien, 10. aprīlī, pulksten 12 izrāde – ”Pavasaris”. Šīs izrādes atjaunojums ir tapis ar režisores Ineses Beltes palīdzību. Darbiņš, kuru var uzskatīt tik pat kā par mūziklu, domāts pašiem mazākajiem skatītājiem, jo tajā risināsies pavisam vienkārši piedzīvojumi ar trīs sniegavīriem, kuri bēg no pavasara saulītes, lai neizkustu.

Izrādē akcentējas beznosacījumu mīlestības došanas un dāvināšanas brīnums. Šie spēki ir bezgalīgi un visu aptveroši, kas lieliski sasaucas ar šī brīža dabas mošanos – ar pavasara tuvošanos un Lieldienām.

Izrādes idejas autors un realizētājs ir pazīstamais un godalgu guvušais animators Nils Skapāns. Mīlīgās un pavasarīgo krāsu dekorācijas veidoja Gints Grasis, jaukās lellītes – māksliniece Ilze Kiršteine no ”Animācijas brigādes”. Ausij tīkamās melodijas sakomponēja Māris Putniņš, bet dziesmu tekstu autore ir režisora Nila Skapāna mazā meitiņa Agate. Tās dzied Leļļu teātra aktieri sniegavīru tēlos – Signe Apse, Dace Doroškeviča un Lita Belte.

Pēc izrādes, kā jau ierasts ģimenes rītos, iesim rotaļās un sveiksim tos skatītājus, kuriem šajā nedēļā ir bijušas vārda dienas vai dzimšanas dienas.

Ieeja:  bērniem – Ls 1.50,  pieaugušajiem Ls 2.

Biļetes iepriekšpārdošanā – Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz