Svētdiena, 28. aprīlis Terēze, Gundega
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina uz lustīgu līgošanu Liepājā

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs aicina liepājniekus un pilsētas viesus 23. jūnijā lustīgi svinēt latviešu gadskārtu svētkus pasākumā ”Līgo Liepājā!” Jūrmalas parkā, informē kultūras centra pārstāve Iveta Štelmahere.

Aicina uz lustīgu līgošanu Liepājā
Foto: Publicitātes
16.06.2023 18:14

liepajniekiem.lv

Svētku programmu pulksten 21 atklās Liepājas teātra aktieri Agnese Jēkabsone, Karīna Tatarinova un Viktors Ellers, kuri dziedās skatītāju iemīļotas Ivara Vīgnera, Zigmara Liepiņa, Raimonda Paula, Imanta Kalniņa un citu autoru dziesmas no latviešu kinofilmām un teātra izrādēm ”Vella kalpi”, ”Trīnes grēki”, ”Džons Neilands”, ”Vajadzīga soliste”, ”Dāvana vientuļai sievietei” un citām.

Muzikālo pavadījumu spēlēs mūziķu grupa Jāņa Strazda vadībā.

Koncertuzveduma programmas autors J. Strazds sola, ka dziesmas būs labi zināmas un līdzi dziedamas gada maģiskākās nakts noskaņās.

Saulei rietot, pulksten 22.30 kopā ar folkloras kopu ”Ķocis” latviskās tradīcijās ar dziesmām un rotaļām tiks iedegta Jāņuguns.

Īpašo Līgo nakts uguns rituālu paspilgtinās akordeona, bungu, stabules, vijoles un mandolīnas skaņas, piešķirot norisei īpaši maģisku noskaņu.

Pulksten 23 uz skatuves kāps skatītāju simpātijas iekarojusī kantrī mūzikas grupa ”Zelta kniede”, kas spēlēs lustīgas deju melodijas līdz rīta gaismai.

Svētku teritorijā varēs iegādāties ēdienus un dzērienus, ko piedāvās ”Trīs Sivēni” un ”Aizputes muižas alus”, darbosies arī blakus esošie kioski ”CoffeeLovers”, ”Kārumu sala” un kafejnīca ”Papus”. Uz svētkiem var ņemt līdzi arī savus mielasta ”groziņus”.

Pasākuma norises vieta ir Jūrmalas parkā blakus Bērnu laukumam. Apmeklētāji var nākt jau sākot no pulksten 20. Ieeja brīva.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz