Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aivara Eipura vadībā preparēs dzejas ciklus

7. decembrī pulksten 18 Piejūras pilsētu literārās akadēmijas (PPLA) dalībnieki radošā meistardarbnīcā tiksies ar dzejnieku Aivaru Eipuru, kurš analizēs viņu iesūtītos dzejas ciklus, informē akadēmijas pārstāve Gunita Lagzdiņa-Skroderēna.

Aivara Eipura vadībā preparēs dzejas ciklus
Foto: Publicitātes
30.11.2022 09:42

liepajniekiem.lv

Pirms tam – iepriekšējā nodarbībā 16. novembrī – dzejoļus izpreparēja arī PPLA vadītāja – Liepājas Universitātes pasniedzēja Linda Zulmane un PPLA dalībniece – rakstniece Gunita Lagzdiņa, kura ikdienā strādā par korektori un redaktori.

Viņas analīzē uzmanību pievērsa gan gramatikai dzejoļos, gan stila negludumiem un neloģismiem. Turpretim A. Eipurs dzejā vairāk vērtēs saturisko pusi un jauno dzejdaru izteiksmes veidu.

Tāpat meistardarbnīcas vadītājs rosinās uz diskusiju par literārā procesa aktualitātēm un stāstīs par konkursu lomu jaunu darbu radīšanā. Gaidāma arī praktiska darbošanās uz vietas.

Pasākumam tiešsaistē var pieslēgties šeit (ID: 616 213 5238, parole: Gd4Gkp).

Piedalīties drīkst arī tie, kuri savus darbus nav iesūtījuši, jo padomi un ieteikumi radošajā darbībā var noderēt ikvienam.

PPLA aktivitātēm jebkurā brīdī var pievienoties jauni dalībnieki, kuri vēlas radoši izpausties. Reizi mēnesī notiek viena lekcija, viena praktiskā nodarbība un viena tikšanās ar kādu dzejnieku, rakstnieku, dramaturgu vai pieredzes stāstā dalās kāds jomas pārstāvis.

Ja interesē šāda veida aktivitātes, rakstiet uz e-pastu: [email protected], un saņemsiet visu informāciju par gaidāmajām PPLA nodarbībām un pasākumiem. Visu nodarbību apmeklējums ir brīvprātīgs un bez maksas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz