Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Apbalvos atraktīvākos masku gājiena dalībniekus

Apbalvos atraktīvākos masku gājiena dalībniekus
06.12.2011 15:22

Atslēgvārdi

8. decembrī plkst. 16.00 Bērnu un jaunatnes centra (BJC) filiālē “Vaduguns” notiks ap simts atraktīvāko un oriģinālāko masku gājiena dalībnieku apbalvošana, informē domes sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone.

Kā zināms, jau trešo gadu tradicionāli pilsētas lielās egles atklāšanu 1. decembrī ievada jautrais un krāšņais BJC organizētais masku gājiens, kurā šogad piedalījās vairāk nekā 600 dalībnieku un kuru aktīvi atbalstīja mazi un lieli liepājnieki.

Žūrija masku gājiena laikā vērtēja gan tērpus, gan dalībnieku atraktivitāti un noteica vairāk nekā simts labākos, kuri saņems organizatoru pateicības kopīgā Ziemassvētku ieskaņas pasākumā 8. decembrī. Labākajiem masku gājiena dalībniekiem būs veltīts arī neliels koncerts.

Labāko vidū žūrija atzīmējusi vairākus kolektīvus gājiena dalībniekus: “Ķepaiņus” no BJC struktūrvienības “Laumiņa”, “Ziemas zaķus” no Čakstes 10 . vidusskolas, “Nakts spociņus: deju kolektīva “Dzintari” izpildījumā, Valsts Tehnikuma “Laimes nesējus”, motokluba dalībniekus u.c.   

Masku gājiens ar katru gadu kļūst arvien populārāks bērnu un jauniešu vidū, skolēni šogad bija gatavojušies īpaši aktīvi, pat vairākām klasēm no vienas skolas, daudzi bērni no Karostas un Tosmares bija ieradušies uz egles atklāšanu pirmo reizi tikai dēļ masku gājiena, uzsver Liepājas BJC metodiķe Vineta Bērziņa.

Kā atzina arī paši pasākuma dalībnieki, masku gājiens ir iespēja jautri kopā pavadīt laiku egles atklāšanā, tā ir jauka un interesanta tradīcija. Daudzi iepriekšējo gadu skatītāji šogad bija kļuvuši par aktīviem pasākuma dalībniekiem. “Gribējām parādīt savu skolu no labākās puses”, atzina arī Valsts tehnikuma audzēkņi, kuri ar saviem sudrabotajiem zariņiem dāvāja laimi ikvienam garāmgājējam.

Masku gājiena aktīvi dalībnieki un vērotāji bija arī 90 Klaipēdas skolēni no diviem interešu izglītības centriem, kuri atzina, ka Liepāja viņiem iepatīkas arvien vairāk.

Masku gājiena foto galerija.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz