Trešdiena, 15. maijs Sofija, Taiga, Airita, Arita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Apspriedīs iesaistīšanos kultūras programmā

Apspriedīs iesaistīšanos kultūras programmā
10.12.2011 06:58

Liepājas Kultūras pārvaldes attīstības projektu vadītāja Krista Kalnarāja šonedēļ tiekas ar biroja “Rīga 2014” pārstāvēm Diānu Čivli un Aivu Rozenbergu par Liepājas un Kurzemes sadarbību projektā “Rīga 2014 – Eiropas kultūras galvaspilsēta”.

Tikšanos pēc Liepājas Kultūras pārvaldes iniciatīvas organizē Kurzemes Plānošanas reģions. Sanāksmē piedalās arī citu Kurzemes pilsētu pārstāvji, lai spriestu par sadarbības iespējām.

D. Čivle iepriekš paudusi, ka 2014. gada kultūras programmas “Force Majeure” aprises iezīmējušās jau par aptuveni divām trešdaļām, taču projekta organizētāji plāno papildus sludināt atsevišķus pieteikumu konkursus konkrētām vajadzībām. “Mums ir par maz bērnu pasākumu programmā, neesam vēl apmierināti ar fotoizstāžu sadaļu, noteikti būs atsevišķa pieteikšanās aktivitātēm Rīgas radošajos kvartālos un pasākumiem Rīgas apkaimē,” norādīja Čivle.

Lai arī 2014. gada programmas galvenos akcentus izsludinās nākamā gada pavasarī, birojs “Rīga 2014” ir jau informējis par atsevišķām iecerēm: Rīgā plānots rīkot Pasaules koru olimpiādi, izskanējušas idejas par Liktens lietu muzeja veidošanu Stabu ielas stūra mājā, Eiropas kinobalvas pasniegšanas ceremonijas organizēšanu Rīgā.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz