Piektdiena, 17. maijs Umberts, Herberts, Dailis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Ar “zaķi” dosies uz Limbažiem

Ar “zaķi” dosies uz Limbažiem
19.09.2011 07:03

Atslēgvārdi

Aizvadītās nedēļas nogalē Limbažos notika starptautiskais amatieru teātru festivāls “Spēlesprieks”, kurā ar izrādi “Zaķis un viņa draugi” piedalījās arī Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Jauniešu teātra studija.

Šogad starptautiskā amatieru teātru festivāla “Spēlesprieks” mērķis bija iepazīstināt skatītājus un citu valstu amatierteātra lietpratējus ar labākajiem un interesantākajiem amatierteātru iestudējumiem, kas adresēti bērniem un jauniešiem. Tajā piedalījs teātri ne vien no Latvijas, bet arī Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Francijas, skatītājiem sniedzot iespēju trīs dienās noskatīties 12 oriģināldramaturģijas izrādes.

Dalībai festivālā “Spēlesprieks – 2011” izvēlēta arī Liepājas Jauniešu teātra studija ar Jura Ločmeļa izrādi “Zaķis un viņa draugi”. Organizatori uzskata, ka teātra studijas piedāvātā izrāde devusi vērtīgu ieguldījumu festivāla izrāžu klāstā un rosinājusi interesantas diskusijas festivālā paredzētajā izrāžu apspriešanā.

Jāpiebilst, ka teātra festivāla dalībniekiem bija iespēja gan baudīt citu amatierteātru sniegumu, gan pašiem piedalīties jaunrades darbnīcās.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz