Otrdiena, 14. maijs Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Artūra Skrodera grāmatas ”Iespaidu kolekcionārs. Ceļojums apkārt pasaulei” atvēršanas svētki

Artūra Skrodera grāmatas ”Iespaidu kolekcionārs. Ceļojums apkārt pasaulei” atvēršanas svētki
10.04.2007 10:44

0

Atslēgvārdi

12. aprīlī, plkst. 16.30 Jāņa Rozes grāmatnīcā notiks Artūra Skrodera grāmatas ”Iespaidu kolekcionārs. Ceļojums apkārt pasaulei” atvēršanas svētki. Pasākuma gaitā Artūrs Skroderis iepazīstinās viesus ar saviem piedzīvojumu stāstiem, kā arī piedāvās apskatei nelielu ceļojumā iegūto suvenīru izstādi, kuras eksponātu vidū ir arī krokodila galvaskauss. Grāmatas autors un ceļotājs Artūrs Skroderis (1979) piecus gadus strādājis tūrisma nozarē, tai skaitā divus gadus vadījis Lejaskurzemes Tūrisma informācijas biroju Liepājā.

Aktīvi ceļojot, autors jau pabijis vairāk nekā četrdesmit pasaules valstīs un ik gadu šo skaitu papildina arvien jauni ceļojuma galamērķi.

Viņa plānotais atvaļinājums Jaunzēlandē izvērtās par iespaidiem bagātu, dēkainu ceļojumu apkārt pasaulei astoņu mēnešu garumā, kurā netrūka arī visai ekstremālu piedzīvojumu – niršana pie baltajām haizivīm, izdzīvošanas skola Papua Jaungvinejas un Amazones džungļos, krokodilu medības, lēciens ar izpletni virs Kuka kalna. Ceļojuma gaitā Artūrs mācījies eksotiskas valodas, ēdis neiedomājamus ēdienus, devies austeru un tunču zvejā, strādājis ābolu plantācijās, bijis liecinieks nelegālām gaiļu cīņām un bifeļu upurēšanas rituālam. Viņš iemaldījies tādās vietās, kur ne tikai latvietis, bet arī baltais cilvēks savu kāju vēl nav spēris. Ceļojumā gūto iespaidu kolekcija sauktin sauc arī lasītājus doties ceļā pašiem.

Autors piedāvā arī kādam no grāmatas lasītājiem īstenot sapni par ceļojumu – pērkot grāmatu Jāņa Rozes grāmatnīcās, laimēt ceļojumu uz Āfriku.

Zane Bojāre,
SIA Jānis Roze

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz