Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklās eksperimentālu vizuālās mākslas darbu izstādi “VIDE*”

Atklās eksperimentālu vizuālās mākslas darbu izstādi “VIDE*”
12.10.2007 11:08

0

Atslēgvārdi

19.oktobrī pulksten 18 Laicīgās mākslas galerijā ”K.Māksla?” tiks atklāta eksperimentālu vizuālās mākslas darbu izstāde ”VIDE*”, informē organizētāji. ”VIDE*” ir tematisku pasākumu sērija, kas tiecas aktualizēt vides mākslā izmantotos mākslinieciskos izteiksmes līdzekļus. Sērijas ietvaros notikuši jau trīs pasākumi – kultūras mezglā ”Dirty Deal Cafe” notika ”Ielu mākslas” radošās darbnīcas, kurām sekojošajās izstādēs bija apskatāmi radoši darbnīcu norises laikā tapušie darbi.

Pasākuma sērijas ”VIDE*” mērķis ir legalizēt vides mākslas izmantoto stilistiku un izteiksmes līdzekļus, lai mainītu bieži sabiedrībā sastopamus iesīkstējušus stereotipus par ”ielu mākslu” kā hulugānisma izpausmi un sniegtu iespēju radošajās darbnīcās iesaistītajiem māksliniekiem sevi pilnveidot radošajā jomā. Pēc katra pasākuma no sērijas ”VIDE*” tiek atlasīti labākie darbi, kuri tiek pievienoti kolekcijai ”VIDE*” – eksperimentālu mākslas darbu, kuros akcentēti ”ielu mākslas” elementi tiem netipiskā kontekstā, izlasei, kas retrospektīvi atspoguļo gan katras tematiskās radošās darbnīcas norises, gan ”ielu mākslas” elementu vispārējās attīstības tendences Latvijā.

Izstādē, kura sākot no 19.oktobra būs aplūkojama galerijā ”K.Māksla?”, būs apskatāmi gan visās trijās darbnīcās tapušo darbu izlase, gan foto slaidi no Latvijas ”ielu mākslas” objektu fotoattēliem no digitālā ”ielu mākslas” resursa http://vi-de.lv.

Izstādi organizē Kultūras mezgls ”Dirty Deal” sadarbībā ar Latvijas vides un ielu mākslas kustības resursu ”VIDE*”, Kultūras un informācijas centru ”K@2” un Laicīgās mākslas galeriju ”K.Māksla?”, kā arī ar Liepājas domes Kultūras pārvaldes atbalstu.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz