Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklās foto izstādi par Liepāju

Atklās foto izstādi par Liepāju
Foto: Rolands Drāznieks
18.01.2019 11:49

liepajniekiem.lv

Trešdien, 23. janvārī, pulksten 17 Liepājas muzeja filiālē ”Liepāja okupāciju režīmos” atklās fotodarbu izstādi ”Laternu stundā”.

Liepājas muzeja filiāles vadītāja Sandra Šēnina informē, ka izstādē skatāmi 20 Ilgas Lasmanes, Ilonas Gabaliņas – Kilas, Normunda Kaprano un Rolanda Drāznieka fotodarbi.

Izstāde ir stāsts par Liepāju. Par to, kā Liepājā pamazām uz vakara pusi norimst dienas duna, kad liepājnieki pēc savām dienas gaitām dodas mājās, un iestājas vakara laiks. Viena pēc otras iedegas ielu laternas un māju logos spīd gaismiņas. Ielas paliek arvien tukšākas un klusākas. Cilvēku tajās ir pavisam maz, un lielākā daļa nemaz neredz un nezina, cik krāšņa un interesanta ir pilsēta vakara gaismās.

Izstādes autori ir pratuši apstādināt mirkli, ieraudzīt Liepāju pavisam citādāku un savādāku. Kā saka autori: ”Mūsu izstāde ”Laternu stundā” tapa tāpēc, lai parādītu, cik skaista ir Liepāja arī naktī.”

Izstāde ir Ilgas Lasmanes, Ilonas Gabaliņas – Kilas, Normunda Kaprano un Rolanda Drāznieka otrais kopdarbs. Pirms gada muzeja filiālē varēja skatīt viņu pirmo kopizstādi ”Četri elementi”, kas guva skatītāju atzinību.

Izstāde Liepājas muzeja filiālē ”Liepāja okupāciju režīmos”, K. Ukstiņa ielā 7/9, skatāma no 23. janvāra līdz 24. februārim. Ieeja – bez maksas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz