Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklās fotostudijas “Fotast” izstādi

Atklās fotostudijas “Fotast” izstādi
Foto: Līga Evaldsone
27.02.2019 17:01

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Liepājas tautas fotostudija “Fotast” 8. martā pulksten 17.30 aicina uz izstādes “Viena bezgalīga diena” atklāšanu kafejnīcā ”Darbnīca”, Lielajā ielā 8.

Izstāde ir mazliet humoristisks veltījums sievietēm Starptautiskajā sieviešu dienā. Fotostudijas vadītāja Līga Evaldsone pastāstīja par izstādes ideju: ”Viena diena martā, kad puiši un vīri sarosās, lai iepriecinātu “savas” sievietes – vai tā draudzene, sieva vai darba kolēģe – svētki paliek svētki, ar lielāku vai mazāku gatavošanos, puķu gādāšanu… Un dažreiz to apsveicamo ir tik daudz, ka gadās visādi! Tad nu mazliet ar humora pieskaņu Liepājas tautas fotostudijas astoņas dāmas iemūžinājušas “Fotast” puišus 8. marta gaidās!  Citi saka, ka tie neesot “mūsu” svētki… Lai vai kā, sievietei vienmēr ir paticis un patiks saņemt ziedus! Lai priecīgi!”

Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes ”Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs” sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja Iveta Štelmahere informē, ka savus fotostudijas kolēģus svētku priekšvakarā fotomirkļos noķērušas – Irina Tīre, Ilga Lasmane, Ilona Gabaliņa Kila, Iveta Herbsta, Laila Dūna, Līga Evaldsone, Ludmila Šmite un Vineta Jaunzeme.

Izstāde būs skatāma līdz marta beigām.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz