Ceturtdiena, 18. aprīlis Laura, Jadviga
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklās Janas Egles grāmatu

Atklās Janas Egles grāmatu
Foto: Ziedonis Safronovs
29.11.2018 11:38

liepajniekiem.lv

Šovakar, 29. novembrī, pulksten 18 radošajā telpā “Austras istaba” (Zivju ielā 3, mākslas galerijas “Romas dārzs” pagrabstāvā) notiks rakstnieces Janas Egles stāstu grāmatas ”Svešie jeb miļeņkij ti moi” atvēršanas svētki, informē Austras biedrības projektu vadītāja Inese Muižniece.

Rakstniece, arī dzejniece un dziesminiece Jana Egle stāsta: “Izdevniecībā “Latvijas Mediji” ir nācis klajā mans otrais stāstu krājums “Svešie jeb miļeņkij ti moi”. Joprojām rakstu par visu to, kas man ir svarīgs. Par cilvēkiem, viņu attiecībām, par notikumiem, kuri tās ietekmē, par saitēm, kuras saista mūs visus, neatkarīgi no tā, cik tuvi vai sveši cits citam esam. Šīs saites ir trauslas un kopjamas, saudzējamas, tāpēc esmu pateicīga Austras istabai, kas ir kluss un drošs patvērums, kad vajag mieru, un viesmīlīga, atvērta vide, kad vajag kaut ko kopā nosvinēt. Un nu patiesi ir laiks kopīgai svinēšanai, 29. novembrī sirsnīgi gaidu ciemos draugus un lasītājus uz jaunās grāmatas piedzimšanas svētkiem!”

Janas Egles pirmais stāstu krājums “Gaismā” iznāca tikai pirms nepilna gada, un 2017. gada decembrī tas saņēma prestižo Literatūras gada balvu kā labākais prozas darbs. “Svešie jeb miļeņkij ti moi” ir rakstnieces otrais stāstu krājums, un tas ir tapis izdevniecībā “Latvijas mediji” ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu. Rakstnieci precīzi raksturo jau masu medijos izskanējušais teikums – Jana Egle ir latviešu literatūras fenomens – negaidīta, bet neapturami talantīga parādība.

Ieeja pasākumā ir par ziedojumiem Austras biedrībai “Austras istabas” izveidei un labiekārtošanai, Austras Pumpures kultūrvēsturiskā mantojuma apzināšanai un viņas ideju turpinājumam. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz