Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklās Rolanda Grosa personālizstādi

Atklās Rolanda Grosa personālizstādi
30.09.2008 10:44

No 3. oktobra līdz 11. novembrim mākslas galerijā ”Promenade” būs apskatāma mākslinieka Rolanda Grosa personālizstāde ”Rolands Gross 2008”. Tikšanās ar mākslinieku un izstādes atklāšana paredzēta šopiektdien, 3.oktobrī, plkst. 15:30. Rolands Gross (1955) ir Latvijas Mākslas akadēmijas Zīmēšanas katedras asociētais profesors. Viņš ir dzimis un uzaudzis Liepājā un pastāvīgu saikni ar dzimto pilsētu apliecina vairākas tieši Liepājā sarīkotas personālizstādes.

Izstādē Rolands Gross 2008 apkopoti darbi, kas gleznoti pēdējā gada laikā. Mākslinieks eksperimentē ar dažādiem materiāliem un tehnikām un viņa darbos šķietami labi zināmā vizuālā realitāte, pakļauta gaismu, faktūru un formu spēlēm, atklājas harmoniska un emocionāli piesātināta.

Regulāri piedalās izstādēs jau kopš 1979. gada. Personālizstādes norisinājušās gan Liepājā, gan Rīgā, gan arī Latvijas ģenerālkonsulātā Sanktpēterburgā. Piedalījies grupu izstādēs Latvijā, Lietuvā, Dānijā, Bulgārijā un Francijā.

Rolanda Grosa darbi atrodas daudzās privātkolekcijās Vācijā, Anglijā, Francijā, Amerikas Savienotajās Valstīs, Krievijā, Zviedrijā.

Kā sevi raksturo pats mākslinieks: “Manu darbu galvenais uzdevums – cilvēka esamības apliecinājums. Strādājot dažādās tehnikās, variējot materiālus, rodas iespēja sekot šim procesam.”

Sintija Zīverte,
Pārdošanas un mārketinga vadītāja
Viesnīca ”Promenade Hotel”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz