Pirmdiena, 6. maijs Didzis, Gaidis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklās Viļņa Bulava personālizstādi

Atklās Viļņa Bulava personālizstādi
05.01.2012 18:12

Atslēgvārdi

Sestdien, 7. janvārī, Liepājas mākslas galerijā “Promenade” tiks atklāta Viļņa Bulava personālizstāde “Vairāk vai mazāk pazīstami ģīmīši”, informē “Promenade Hotel” pārdošanas vadītājs Kristaps Ruicēns.

Interesants ir fakts, ka ekspozīcija sastāvēs no galerijai “Promenade” ne tik ierasti tradicionālā repertuāra, proti, daudzu Liepājas pilsētā un Latvijā populāru cilvēku karikatūrām. Tieši tāpēc arī mākslinieks tik savdabīgu un humoristisku izstādes nosaukumu arī izvēlējies.

Vilnis Bulavs dzimis 1973.gada 18.oktobrī Liepājā. 1991.gadā beidzis J. Rozentāla Rīgas mākslas vidusskolu, bet 7. gadus vēlāk absolvējis Latvijas Mākslas akadēmijas grafikas nodaļu, ieguvis arī mākslas maģistra grādu. Ar saviem darbiem piedalījies Liepājas mākslinieku kopizstādēs. Bijušas arī vairākas personālizstādes. Piedalījies visos Aivara Kleina organizētajos plenēros, kā “Liepājas Marīna” un “Pilsēta un Jūra”. Pārsvarā strādā akrila un pasteļa tehnikās, kā arī zīmē ilustrācijas un karikatūras dažādiem preses izdevumiem. No 2003. gada ir pasniedzējs Liepājas mākslas vidusskolā. Kopš 2004.gada sadarbojas ar laikrakstu “Kursas laiks”.

Neilgi pirms gadu mijas mākslinieka vārds skaļāk izskanēja plašākai sabiedrībai pēc tam, kad kādu viņa karikatūras veida darbu neiekļāva Liepājas Muzeja organizētajā Liepājas mākslinieku tradicionālajā kopizstādē 2011. gada novembrī, kas pārmaiņus notika Promenade Hotel zālē “Hika Spīķeris”. Mākslas darbā tika attēlots Liepājas pilsētas mērs Uldis Sesks, kurš pēc tam minēto darbu no mākslinieka iegādājās.

Visi interesenti uz izstādes atklāšanu un tikšanos ar Vilni Bulavu personīgi aicināti 7. janvārī plkst. 16:00. Izstādi liepājniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja vērot līdz 2012. gada 7. februārim.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz