Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklāta ASV kultūras programma

Atklāta ASV kultūras programma
17.01.2011 07:01

Atslēgvārdi

Piektdien bibliotēkā “Vecliepājas rūķis” ar dokumentālo filmu “Septembra numurs” tika atklāts sarīkojumu cikls “ASV kultūras programma”.

Bibliotēkā viesojās un dokumentālo filmu programmu Liepājā atklāja ASV militārais atašejs Čārlzs Geitss, novēlot skatītājiem izbaudīt dokumentālās filmas, jo tās ataino veidu, kā amerikāņi redz savu dzīvi, savus sapņus un kā viņi tiecas pēc šo sapņu un mērķu piepildīšanas nākotnē. Atklāšanā piedalījās arī Liepājas Kultūras pārvaldes vadītāja Lelde Vīksna, izsakot cerību, ka skatītāju pulks, ASV mēnesim turpinoties, tikai augs. “Nav noslēpums, ka mums bieži vien ir diezgan virspusēji priekšstati par Ameriku, tās kultūru un cilvēkiem. Es ceru, ka mēs šo pasākumu laikā iepazīsim kaut mazu daļiņu no Amerikas kultūras bagātībām,” sacīja L. Vīksna.

Noskatīties ASV kultūras programmā iekļauto dokumentālo filmu par pazīstamā modes žurnāla “Vogue” aizkulisēm vēlējās arī topošā modes speciāliste Beatrise Jēkabsone: “Manuprāt, tas ir tikai apsveicami, ka ir iespēja redzēt tādas filmas, jo kinoteātros tās noteikti neieraudzīsi. Mani ieinteresēja tieši šī filma, jo tā ir par modi, bet domāju, ka pārējās trīs arī būs tā vērtas, lai atnāktu atkal.”

Agnese Pakule,
“Kurzemes Vārds” 


Sarīkojumu atklāja ASV militārais atašejs Čārlzs Geitss, kura teikto tulkoja ASV vēstniecības Latvijā pārstāve Kristīne Sprice.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz