Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklāta izstāde “Papīrs telpā. Liepāja 2012”

Atklāta izstāde “Papīrs telpā. Liepāja 2012”
10.05.2012 09:46

Atslēgvārdi

Pagājušā nedēļā, 3.maijā, noslēdzās papīra dizaina konkurss “Papīrs telpā. Liepāja 2012”, ko trešo gadu kopīgi rīko papīra tirdzniecības kompānija “ANTALIS AS” un “Jelgavas tipogrāfijas” Kurzemes dizaina centrs.

Šogad organizatoru kompānijai pievienojās arī Liepājas dome, dāvājot savas specbalvas un izvēloties autorus, kuru veidotās pastkartītes tiks nodrukātas un izmantotas pilsētas reprezentācijas vajadzībām.

Konkursam kopumā tika iesniegti gandrīz deviņdesmit darbi, kas ir rekorldliels skaits, informē Kurzemes Dizaina centra pārstāvis Vilnis Kronbergs. No vienkāršiem zīmējumiem līdz telpas un dizaina priekšmetiem – tādi ir konkursam iesniegtie darbi. Daudz dalībnieku ir no Liepājas Bērnu mākslas skolas, Liepājas internātpamatskolas, kā arī Liepājas Valsts 1. ģimnāzijas un J.Čakstes Liepājas pilsētas 10.vidusskolas, un citām mācību iestādēm. Kopumā piecās kategorijās tika pasniegtas naudas balvas 400 latu vērtībā, kā arī veicināšanas balvas, tai skaitā ieejas biļetes uz šā gada festivālu “Summer Sound Liepāja 2012”.

“Lai arī pastāv vispārpieņemts uzskats, ka digitalizācijas ēra aizvien vairāk izspiež no aprites papīru, šajos konkursa darbos mēs varam pārliecināties, ka papīrs kā izejmateriāls var tikt izmantots gan šallei un jostai, gan stilizētiem durvju aizkariem,” saka “ANTALIS AS” mārketinga daļas vadītāja Daiga Zvaigzne. Un tiešām – konkursam tika iesniegta gan papīra šalle, gan nu jau populārās rotaļlietas “Dusmīgais putns” papīra prototips, gan apgleznotu papīra šķīvju kolekcijas.

Šobrīd visi konkursam iesniegtie darbi apskatāmi improvizētā izstādē “Jelgavas tipogrāfijas” Kurzemes dizaina centrā Liepājā, Celtnieku ielā 18. Izstāde aplūkojama darba dienās no pulksten 14 līdz 16 (piektdienās no pulksten 13 līdz 15) vai, iepriekš saskaņojot apmeklējumu (29426056), jebkurā citā laikā. Ekspozīcija ir aplūkojama līdz 20.jūnijam.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz