Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklāta Liepājas Centra sākumskolas skolēnu izstāde

Atklāta Liepājas Centra sākumskolas skolēnu izstāde
11.05.2012 18:34

Piektdien, 11. maijā, tirdzniecības centrā ”Ostmala” tika atklāta izstāde ar Liepājas Centra sākumskolas skolēnu veidotajiem informatīvajiem plakātiem par tēmu “Ēd dārzeņus un augļus un esi vesels!”, kuri tapuši Veselības mēneša ietvaros, mudinot liepājniekus pievērst uzmanību veselīgam uzturam.

Kā informē domes sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas praktikante Dace Ķēde, tad mazie liepājnieki, iesaistoties Veselības mēneša aktivitātēs, vēlas pievērst iedzīvotāju uzmanību tiem dārzeņiem un augļiem, kurus nepieciešams lietot savā uzturā. Skolēni sagatavojuši noderīgu informāciju par dārzeņu un augļu uzturvērtību, labajām īpašībām un to mākslinieciski noformējuši uz plakātiem.

Ikviens liepājnieks Veselības mēneša ietvaros tiek aicināts izmantot iespēju saņemt bezmaksas ārstu speciālistu konsultācijas, veikt veselības profilaktiskās pārbaudes, aktīvi pavadīt savu brīvo laiku sportojot, kā arī apmeklēt dažādus ar veselības jautājumiem saistītus pasākumus, par kuriem informāciju var atrast Veselības mēneša programmā. Veselības mēneša aktivitātes turpināsies līdz 2. jūnijam.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz