Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atstāj arī savas pēdas “Dzintara ceļā…”

Atstāj arī savas pēdas “Dzintara ceļā…”
10.07.2009 11:39

Sestdien, 11. jūlijā, pulksten 14:00, Jūras svētku laikā, Liepājas Promenādē ikvienam interesentam būs iespēja redzēt Tautas lietišķās mākslas studijas “Dzintars” dalībnieku radīto dzintara rotu demonstrējumus un darboties dzintaru apstrādes darbnīcā. Atnāc un atstāj arī savas pēdas “Dzintara ceļā..”.

2009. gadā Tautas lietišķās mākslas studija “Dzintars” atzīmē savu 55. gadadienu. Lai popularizētu tautas lietišķo mākslu un radītu ne tikai liepājnieku, bet arī Liepājas viesu interesi līdzdarboties tās saglabāšana un attīstībā, Tautas lietišķās mākslas studija “Dzintars” nolēmusi savā jubilejas gadā “paiet soli pretī” sabiedrībai un realizēt savu izloloto ideju –  “Dzintara ceļš..”. Tajā tiks izrādīti studijas dalībnieku darbi jaunā, neierastā un daudz interesantākā veidā – modes skatē, kas tapusi sadarbībā ar Antru Pujēnu un modeļu studiju SIA “WWWin”, kā arī piedāvāta iespēja ikvienam interesentam darboties dzintara apstrādes darbnīciņā.

Modes skatē apmeklētāji varēs gūt ieskatu dzintara rotu valkāšanas daudzveidībā. Savukārt dzintara apstrādes darbnīcā tiks sniegtas konsultācijas un informācija par dzintara rotu tapšanu un tīrradni – dzintaru kā ārstniecības līdzekli un, protams, tiks demonstrēts un piedāvāts pašiem interesentiem līdzdarboties dzintara apstrādes procesā.

Lai skaistie mirkļi nepaliktu tikai atmiņās, būs iespēja tos ietērpi materiālā veidolā, jo pēc pirmā dzintara rotu demonstrējumu iznāciena, kas būs pulksten 14:00, ikvienam interesentam būs iespēja arī nofotografēties ar modeļu studijas “WWWin” dalībniecēm, kuras būs tērpušās krāšņajos Kurzemes novada tautastērpos un rotājušās ar dzintara rotām.

Anda Birkenberga,
Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz